• Natisni

BARVA ZA BETON AMAL BETONAMAL TEMNO SIVA 5 L

Šifra izdelka: 2385549

Cena:
37,49 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Eno-komponentna akrlina barva za dekorativno zaščito betonskih površin in drugih s cementom vezanih podlog.

  • Za betonska tla in stene.
  • Odličen oprijem.
  • PORABA = 150 - 200 ml/m2.

PODROČJA UPORABE Večnamenska barva za zaščito, barvanje in izolacijo površin iz betona in estriha, kot tudi plošč iz vezanega cementa. Namenjena je za zaščito tal in zidov betonskih podlag v notranjih in zunanjih prostorih. Za nizke do srednje obremenitve površin (hoja in občasna vožnja z osebnim vozilom). Za premazovanje kleti, kurilnic, shramb, sušilnic, garaž, pokritih balkonov (v individualnih stanovanjskih objektih), zunanjih betonskih površin (podzidki zgradb, podporni in oporni betonski zidovi, deli betonskih ograj, pregrad). PRIPRAVA PODLAGE Podlaga mora bi_ suha, trdna in čista ? brez slabo vezanih delcev, prahu, cementnega mleka, ostankov opažnega olja, mas_ ali druge nečistoče, ki bi lahko delovale kot ločilci. Relativna vlažnost betonske podlage ne sme presega_ 4%. Za barvanje so primerni več kot mesec dni stari betonski tlaki s primerno trdnostjo (od 1,5 MPa) in primerno izolirani pred talno vlago in vodo. Zelo gladke zalikane površine betona in cementnih prevlek pred barvanjem primerno nahrapavimo. Pri obnovitvenih barvanjih predhodno odstranimo vse stare slabo oprijete barvne nanose, opleske, obrizge in druge dekorativne nanose. Možen je nanos na dobro oprijete stare disperzijske nanose. DELO Barvo BETONAMAL pred uporabo temeljito premešamo, barva je pripravljena za uporabo in redčenje barve ni potrebno. V primeru dela pri višjih temperaturah, dodamo vodo (približno 10%), pokrivnost barve z redčenjem pada. Barvo nanašamo s čopičem, valjčkom (priporočamo kratkodlake valjčke) ali brizganjem. Priporočamo dva premaza (izjemoma tudi tri), drugi premaz nanesemo po 12 urah. Temperatura zraka in podlage naj bo med +5°C in +35°C, relativna vlažnost zraka pa ne sme presega_ 80%. Pri delu v prostorih poskrbimo za ustrezno zračenje. Zunanje površine z zavesami med barvanjem in sušenjem zaščitimo pred soncem, vetrom in padavinami, kljub zaščiti delo v dežju, megli ali močnem vetru odsvetujemo. Priporočamo, da prilagodite delo vsakokratnim razmeram in se v danem slučaju prepričate o primernosti z vzorčnim nanosom. ČIŠČENJE Orodje takoj po delu očistimo s toplo vodo. Prazno in očiščeno embalažo oddamo v reciklažo, tekočo barvo prepustimo pooblaščenemu prevzemniku odpadkov.
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj