• Natisni

BITUMENSKA SKODLA TEGOLA CANADESE RDEČA DVA ODTENKA 010 PREMIUM OBLIKA BOBROVCA

Šifra izdelka: 857720

Cena:
12,29 € /M2
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  M2
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Skodla Tegola Canadese Premium izdelana iz najkakovostnejšega bitumna vulkanskega izvora zagotavlja vrhunske lastnosti. Odlična za pokrivanje raznolikih streh, položnih ali strmih, monotonih ali razgibanih. Odlikuje jo majhna teža kar strehi zagotavlja nekajkrat manjšo končno težo v primerjavi s klasičnimi strežnimi kritinami. Oblika: bobrovec. Barva: rdeča v dveh odtenkih.

  • Prilagodljiva glede na naklon in obliko strehe.
  • Ne potrebuje veliko vzdrževanja.
  • Trajna obstojnost barve.

Izbira bitumenske skodle Tegola Canadese omogoča ustrezno pokritje različnih streh, položne kot tudi strme naklone, razgibane ali klasične oblike. Iz osnovnega lista je mogoče oblikovati tudi najzahtevnejše oblike, pri tem pa se ne potrebujejo dodatni elementi, ki bi prinesli veliko stroškov.

Kakovostna izdelava

Osnovni elementi strešne kritine Tegola Canadese so izdelani s pomočjo vrhunske sodobne tehnologije, ki izdelkom zagotavlja visoko kakovost in mnogo pozitivnih lastnosti. Nosilec iz steklene koprene strešni kritini zagotavlja dimenzijsko stabilnost, dolgo življenjsko dobo in preprečuje vpijanje vlage. Najkakovostnejši bitumen vulkanskega izvora zagotavlja vodonepropustnost skodle in dolgotrajen oprijem posipa. Dobro odporen je na delovanje UV žarkov in izredno stabilen pri temperaturnih spremembah. Granulat pa strešni kritini služi za ščitenje bitumenske plasti pred UV žarki, daje ji barvo in zaključi estetski videz celotne strešne kritine.

Proizvodnja ima certifikate ISO 9001 in ISO 14001. Kritina izpolnjuje evropsko normo za bitumenske skodle EN 544.

Napotki za pritrjevanje

Za ravne strehe naklona od 1° do 5° se 2x vgradi bitumenski trak; pri strehah z naklonom med 5° in 15° naj vgradnja poteka na predhodno vgrajen bitumenski trak po toplem postopku; strehe z naklonom med 15° in 25° vgradnja poteka z žebljičenjem na predhodno vgrajen samolepilni trak; pri strehah z naklonom med 25° in 85° pa vgradnja poteka z žebljičenjem direktno na podlago z izjemo varovanja kritičnih mest strehe.

Najboljša izbira za pritrjevanje so lepenkarji oz. žebljički s široko glavo. Ti so lahko aluminijasti, pocinkani ali bakreni. Običajno zadostujejo 25 mm žebljički, a je dolžina odvisna od podlage in mesta uporabe.

Vedno na voljo

Tegola Canadese zagotavlja brezplačno vsestransko pomoč, saj vam njihovi strokovnjaki posredujejo koristne informacije pri izbiri najboljše odločitve glede na projekt. Hkrati strokovno svetujejo pri reševanju različnih tehničnih problemov.

Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj