• Natisni

KONTAKTNI ŽAR TEFAL GC 205012

Šifra izdelka: 1742664

Cena:
66,90 € /KOS
Brezplačna dostava!
Na zalogi pri dobavitelju – Dostavimo v 12 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Minute Grill namizni žar deluje z močjo 1600 W in je odličen za kuhanje brez maščob. 2 načina uporabe aparata, gril in dvostranski žar, zagotavljata pestro pripravo raznolikih jedi. S pomočjo termostata je možna nastavitev različnih jakosti pečenja. Plošči iz litega aluminija sta odporni proti prijemanju in pralni v pomivalnem stroju. Možna nastavljiva višina pečenja.

  • Vertikalno shranjevanje.
  • Neoprijemljiva obloga za enostavno čiščenje.
  • Dve poziciji pečenja. .

Žar Minute Grill za okusno pripravo pečenih jedi na žari čez vse leto. Možnost uporabe kot klasični žar, pri čemer sta obe polovici razpeti, ali kot kontaktni žar. Enostavno upravljanje poteka preko gumba za vklop oz. izklop, signalna lučka pa opozarja na delovanje aparata in sporoča kdaj je ustrezno segret za uporabo.

Poskrbljeno je tudi za čim preprostejše čiščenje, saj vsebuje odstranljiv prestrezni pladenj za odtekanje odvečne maščobe, plošči iz litega aluminija pa sta pralni v pomivalnem stroju in premazani z neoprijemljivo oblogo, ki zagotavlja kakovostno peko mesa, zelenjave, kruhkov in drugih jedi. Velik termoplastični ročaj nudi enostavno odpiranje pokrova, med delovanjem žara pa se ne segreje.

Tehnične specifikacije

MOČ 1600 W
BARVA SREBRNA
ŠIRINA PLOŠČE 34 CM
DOLŽINA PLOŠČE 42 CM
GARANCIJA 2 LETI
VRSTA ŽARA NAMIZNI ŽAR
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj