• Natisni

LED PLAFONJERA ESTO PROTEUS 30W 375X375 Z DALJINSKIM UPRAVLJALCEM

Šifra izdelka: 2491834

Cena:
149,99 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Za popolno nadzor svetlobe in dovršen dizajn.

  • Daljinski upravljalec.
  • Prednastavitev jakosti svetlobe in barve.
  • LED tehnologija do 80% nižja poraba energije.

Prihodnost v vašem domu že danes, svetloba v vaših rokah. Vse v eni LED stropni plafonjeri PROTEUS 746000, kakovostna LED svetloba nastavljiva z daljinskim upravljalcem bo vašim prostorom zagotovila svetlobo, ki jo vi in vaša družina potrebujete za delo in učenje (bela svetloba 6500K), za druženje s prijatelji in sosedi ali enostavno za sprostitev, da bodo prijetni trenutki v sproščeni in topli svetlobi 3000K. Jakost svetlobe je pomemben element, ko si želimo pričarati popolno vzdušje, da bo vse še bolj priročno se stopnja jakosti svetlobe enostavno spreminja kar z daljinskim upravljalcem. Popoln daljinski upravljalec z enostavno funkcijo vklop/izklop luči, z možnostjo regulacije jakosti svetlobe (dimmer) ali z možnostjo vnaprejšnje nastavitve kar 4 različnih variant izbora barve in jakosti svetlobe. Kvalitetna izvedba, sodobni materiali, iz aluminija in kvalitetnega akrila, dovršen dizajn so odlike LED stropne plafonjere PROTEUS 746000, proizvajalca ESTO LIGHTING. Vaš dom bo dovršeno popoln.

Tehnične specifikacije

DIMENZIJE SVETILKE 375X375X95 MM
OKOV LED
ENERGIJSKI RAZRED A++ - A
SVETLOBNI TOK 2020 LM
BARVNA TEMPERATURA 3000/6500 °K
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj