• Natisni
-10%

NOTRANJA ZIDNA BARVA HELIOS SPEKTRA TERMO TOP 5 L

Šifra izdelka: 2524698

Cena: 30,99 €

Akcijska cena: 27,89 € /KOS

 

Popust: 3,10 €

Cena velja od 22. 06. 2017 do 28. 06. 2017
Cena za L 6,1980 €
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Notranja zidna barva za dekorativno zaščito notranjih sten in stropov, visoko pokrivna termoizolacijska notranja zidna barva. Količina: 5 l.

  • Preprečuje pojav plesni.
  • Omogoča prihranek energije za ogrevanje.
  • Zmanjšuje pojav kondenzacije.

Spektra Termo Top je visoko pokrivna termoizolacijska notranja zidna barva. Pomaga pri zmanjševanju pojava kondenzacije vodne pare na površini premaza. Barva vsebuje votla polnila, ki ustvarjajo termično oviro, zaradi katere je površina prijetnejša in toplejša na otip.

Nižji stroški energentov

Dodatek votlih steklenih kroglic bistveno zmanjša toplotno prevodnost premaza. Z nanosom barve bo prostor tudi svetlejši, saj posebna sestava omogoča odboj več kot 90 % svetlobe nazaj v prostor. V kombinaciji s termoizolacijsko izravnalno maso Spektra notranji kit Termo barva Spektra Termo Top deluje tako, da poleti prostore ohranja hladne, pozimi pa tople, in s tem zmanjšuje stroške energentov za hlajenje in ogrevanje prostorov.

Proti nastajanju plesni

Spektra Termo Top uravnava vlago v prostoru, ustvarja ugodno bivalno okolje in preprečuje tvorbo kondenza in pojav plesni. Primerna je za nanos na vse vrste mineralnih ometov, betona, tapet iz steklenih vlaken in starih premazov. Posebej priporočljiva je njena uporaba v stanovanjskih in drugih objektih v primeru, da objekt ni toplotno izoliran ali pa je izolacija slabo izvedena.

Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.
VARNOSTNI LISTS PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj