• Natisni
-10%

NOTRANJA ZIDNA BARVA JUB JUPOL SILIKAT BELI 5 L

Šifra izdelka: 309112

Cena: 19,19 €

Akcijska cena: 17,27 € /KOS

 

Popust: 1,92 €

Cena velja od 22. 06. 2017 do 28. 06. 2017
Cena za L 3,8380 €
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Barva za uporabo v prostorih, kjer bivajo osebe, nagnjene k alergijam. Primerna za šole, vrtce, bolnišnice, hotele in objekte kulturne dediščine. Količina: 5 l.

  • Primerna za občutljive na alergije.
  • Potrdilo Ecarf.
  • Odporna na mokro drgnjenje.

Iščete alergikom prijazno notranjo barvo? Izberite JUPOL Bio Silicate, ki je primerna za nanos v prostorih, kjer bivajo osebe z alergijskimi težavami. Je okolju in uporabniku prijazna barva, izdelana na osnovi kalijevega vodnega stekla. Za zagotavljanje antialergijskih učinkov je priporočljiv nanos le v beli barvi.

Uporaba v številnih prostorih

Primerna je za dekorativno zaščito sten in stropov v objektih kulturne dediščine, stanovanjskih in poslovnih zgradbah, vrtcih, šolah, bolnišnicah in hotelih. Barvo se lahko nanaša na fine omete vseh vrst, mavčnokartonske in vlaknenocementne plošče, iverice, neometan beton in dobro oprijete dekorativne omete.

Zdravju prijazna kakovost

Notranja barva JUPOL Bio Silicate je prvi slovenski izdelek s potrdilom Inštituta ECARF, poleg tega pa ima izjemno nizko vsebnost lahko hlapnih organskih snovi, ne vsebuje težkih kovin in mehčal. Je enostavna za nanašanje, barvni film pa se kemično veže na podlago, je dobro paroprepusten in brez leska. Odporen je na mokro drgnjenje, zato lahko umazanijo s sten obrišemo z mokro krpo.

Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj