• Natisni

OZNAČEVALNI BARVNI SPREJ MOTIP KREDA RDEČI 500 ML

Šifra izdelka: 2666145

Cena:
6,99 € /KOS
 
Cena za L 13,9800 €
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
COLORMARK Ecomarker sprej je idealen za označbe, katere želimo da so vidne samo kratek čas (npr. športne prireditve, sejmi, označevanje nesreč). Zahvaljujoč posebni sestavi iz krede, se označba obdrži samo od nekaj dni do nekaj tednov in se hitro odstrani med dolgotrajnim deževnim obdobjem ali na območju, kjer je zelo prometno. Ker so sestavine nenevarne za rastline, je Ecomarker idealen tudi za vrtnarjenje in krajinsko označevanje, prav tako se lahko uporablja pri različnih športih in na golf igriščih.

  • Za začasne označbe.
  • Enostavno odstranjevanje z vodo.
  • Za notranjo in zunanjo uporab.

Patentiran enoročni varnostni pokrov za izboljšano uporabnost in povečano varnost. Garantirano označevanje brez umazanih prstov. Sedaj z novim Easy-touch sprožilcem. Posebno okolju prijazen izdelek, zahvaljujoč uporabi izbranih sestavin. Značilnosti izdelka: - Za začasne označbe - Ni škode na označenih objektih - Za notranjo in zunanjo uporabo - Enostavno odstranjevanje z vodo - Inovativni enoročni varnostni pokrov z varovalom na sprožilcu preprečuje - nenamerno sprožitev - Specialni nagibni ventil za precizno označevanje po tleh in stenah - Odlična oprijemljivost tudi na mokrih površinah - Visoka pokrivnost in kvaliteta barve zagotavljata visok izkoristek - Enostavna uporaba tudi v rokavicah - Čisto označevanje, brez kapljanja - Pokrov primeren za specialne uporabe (uporaba dodatkov) - Okolju prijazno in zdravju neškodljivo - Samočistilni sistem, pločevinko lahko izpraznimo 100% s pršenjem ? izpust ni potreben Fizične in kemijske lastnosti - Rok uporabnosti: Aerosoli: 10 let, če se ustrezno skladiščijo in hranijo (=10°-25°C), relativna vlažnost zraka max. 60% - Učinkovitost/pokrivnost: Odvisna od sestave in barve podlage na katero nanašamo 500 ml dovolj za tja do 260 m 750 ml dovolj za tja do 350 m - Čas sušenja (pri 20°C, 50% relativna vlažnost zraka): Prašno suho: po pribl. 10 minutah - Velikost: aerosol pločevinke, maksimalni nominalni volumen 500 ml in 750 ml Navodila za uporabo: Pred uprobo pozorno preberite in upoštevajte navodila in opozorila na deklaraciji! - Pretresite pločevinko pribl. 3 minute. - Nanesite na testno površino. - Oddaljenost od površine, ki jo barvamo pribl. 25 cm. - Nanesite želeno označbo. - V primeru da uporabljate sprej v kombinaciji z Speedliner? označevalnim vozičkom, upoštevajte navodila iz ustreznega priročnika.
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj