• Natisni

PARNI LIKALNIK TEFAL FV 3930 EO

Šifra izdelka: 2109244

Cena:
49,90 € /KOS
Brezplačna dostava!
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Moč: 2300 W, konstantni izpust pare do 40 g/min, sunkovit izpust pare do 130 g/min, keramična likalna plošča Durilium, sistem proti vodnemu kamnu.

  • Samodejni varnostni izklop.
  • Easy cord sistem elektr. vrvice za lažje likanje.
  • Izjemno odporna keram. lik. plošča Durilium.

Predstavljamo vam likalnik Easygliss, hiter in preprost parni likalnik z likalno ploskvijo Durilium. Izjemna likalna plošča Odlično drsenje likalne plošče za hitro in preprosto likanje. Optimalna porazdelitev pare na likalni plošči za učinkovite rezultate brez napora. Dobra odpornost na praske zagotavlja trajno obstojnost likalne plošče. Zelo priročen za uporabo. Preprosta uporaba: lahek in stabilen likalnik. Preprosto polnjenje rezervoarja, saj je odprtina rezervoarja dovolj velika. Preprosto shranjevanje: kabel enostavno ovijete okrog likalnika in ga pospravite. Sistem za preprečevanje kapljanja preprečuje, da bi se na oblačilih nabirale kapljice. Varen: z varnostnim samodejnim izklopom se likalnik samodejno izklopi, ko ga nihče ne uporablja ali se prevrne. Zmogljivo proizvajanje pare. Gumb Steam-on-Demand in zmogljiv sunkovit izpust pare 130 g/min omogočata odstranjevanje trdovratnih gub Odlična porazdelitev pare prek luknjic po celotni likalni plošči. Spremenljivo sproščanje pare: do 40 g neprekinjene pare na minuto za vlaženje in mehčanje tkanine za popolno likanje. Navpično likanje s paro: učinkovito navpično likanje s paro je popolna izbira za občutljive tkanine. Easy cord sistem elektirčne vrvice, ki vam omogoča nemoteno likanje, brez zatikanja ?Zmogljiv: Moč 2300 W zagotavlja izjemno zmogljivost. "

Tehnične specifikacije

MOČ 2300 W
LIKALNA PLOSKEV KERAMIČNA
KONSTANTEN IZPUST PARE DO 40 G/MIN
SUNKOVIT IZPUST PARE DO 130 G/MIN
ODSTRANJEVANJE VODNEGA KAMNA DA
FUNKCIJE LIKALNIKA LIKANJE VSEH VRST TKANIN
PROSTORNINA REZERVOARJA 0,27 L
GARANCIJA 2 LETI
VRSTA PARNI
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj