• Natisni

PONEV ELO 28 CM GRANIT EVOLUTION GLOBOKA

Šifra izdelka: 2529692

Cena:
69,99 € /KOS
Brezplačna dostava!
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Globoka ponev Elo Granit Evolution, premera 28 cm, višine 7.5 cm, prostornine 3.2 litra. Posoda je narejena iz kvalitetnega aluminija, debelina stene 2.5mm, debelina dna 4.5 mm - energijsko varčno dno, zelo obstojna zaščita pred prijemanjem hrane - groba površina, enostavno čiščenje, odporna na praske, mikro struktura satovja pridržuje olje enakomerno na površini, ročaji iz najlona v črni barvi, ponev je primerna za vsa kuhališča, tudi indukcijo, primerna za pomivanje v pomivalnem stroju.

  • Primerna za vsa kuhališča.
  • Enostavno čiščenje.
  • Zaščita pred prijemanjem hrane.

Globoka ponev Elo Granit Evolution, premera 28 cm, višine 7.5 cm, prostornine 3.2 litra. Posoda je narejena iz kvalitetnega aluminija, debelina stene 2.5mm, debelina dna 4.5 mm - energijsko varčno dno, zelo obstojna zaščita pred prijemanjem hrane - groba površina, enostavno čiščenje, odporna na praske, mikro struktura satovja pridržuje olje enakomerno na površini, ročaji iz najlona v črni barvi, ponev je primerna za vsa kuhališča, tudi indukcijo, primerna za pomivanje v pomivalnem stroju, vendar zaradi kvalitetnega nanosa, ki se enostavno čisti, priporčamo ročno pomivanje posode, saj s tem podaljšate življensko dobo posode.

Tehnične specifikacije

VRSTA POSODE PONEV
MATERIAL ALUMINIJ
VRSTA PREMAZA NEOPRIJEMLJIVA
UPORABA ELEKTRIKA INDUKCIJA PLIN STEKLOKERAMIKA
BARVA ČRNE
PREMER 28 CM
PROSTORNINA 3,2 L
GARANCIJA 5 LET
PRALNO V POMIVALNEM STROJU DA
POKROVKA NE
LINIJA GRANIT EVOLUTION
KAKOVOST ZA VRHUNSKE REZULTATE
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj