• Natisni
-10%

PRALNI STROJ BOSCH WOT 24254 BY

Šifra izdelka: 1944770

Cena: 579,00 €

Akcijska cena: 521,10 € /KOS

Brezplačna dostava!

Popust: 57,90 €

Cena velja od 22. 06. 2017 do 8. 07. 2017
Na zalogi pri dobavitelju – Dostavimo v 30 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Pralni stroj za učinkovito nego perila, ActiveWater avtomatika za odmerjanje količine perila za varčevanje z vodo, program AllergyPlus za alergijsko občutljive, funkcija dodajanja perila, zakasnitev začetka programa, mehko odpiranje bobna, elektronska parkirna pozicija bobna ob zaustavitvi, polnjenje zgoraj.

  • Alergikom prijazna funkcija AllergyPlus. .
  • ActieWater za varčevanje z vodo.
  • Funkcija dodajanja perila. .

Razmišljate o nakupu novega pralnega stroja? Naj vas prepričata Boscheva kakovost in tradicija. Boschev pralni stroj WOT24254BY bo v vaš dom prinesel novo izkušnjo s pranjem perila, ki bo odslej udobna, brezskrbna in popolnoma prilagojena vašim potrebam. Pralni stroj je prilagojen za vse, ki imajo težave z alergijami.

Njegova zmogljivost pranja znaša 6 kilogramov, pri ožemanju pa doseže hitrost ožemanja 1200 obratov na minuto. Glede na porabo energije spada v energijski razred A++, kar ga uvršča med boljše modele pralnih strojev. Polni se z zgornje strani, zato ga je mogoče odpreti tudi med pranjem in dodati perilo, kljub temu, da je pralni cikel že v teku.

AllergyPlus: Proč z alergijami

Program pranja AllergyPlus je prilagojen za vse, ki imajo težave z alergijami. Stroj z visoko temperaturo in dodatnim izpiranjem preprečuje draženje kože in alergijske reakcije.

ActiveWater: Prilagajanje perilu

Vaš pralni stroj bo namesto vas poskrbel za učinkovito pranje perila, saj ima funkcijo avtomatske prilagoditve perilu. Stroj zazna, kako močno je umazano perilo, koliko perila je v stroju in zagotovi, da se porabi tolikšna količina vode in elektrike, kot je zares potrebna. Funkcija ActiveWater vam pomaga privarčevati, hkrati pa bo poraba vode ekološka.

SoftOpening boben

Uporabnike bo navdušilo tudi enostavno, lahkotno in varno odpiranje bobna.

Enostavno premikanje

Stroj je enostaven za fleksibilno premikanje z enega mesta na drugega, saj ima 1 kolo spredaj in zadaj 2 drsna elementa. Ta prednost vam bo koristila pri preurejanju kopalnice ali morebitnih selitvah.

Zakasnitev začetka programa 12/24 h

Želite perilo oprati, ko vas ni doma? Boschevi pralni stroji vam nudijo večjo fleksibilnost, saj lahko želeni čas pričetka programa nastavite do 24 ur vnaprej.

Funkcija dodajanja perila

Tudi po zagonu pranja vam pralni stroj omogoča dodajanje perila. Pralni cikel lahko enostavno prekinete in odprete vrata pralnega stroja ter v boben dodate pozabljene kose oblačil in ponovno zaženite program.

Zaupajte kakovosti in se odločite za udobno pranje perila!

Tehnične specifikacije

ZMOGLJIVOST PRANJA 6 KG
ENERGIJSKI RAZRED A++
VRSTA PRALNEGA STROJA POLNJENJE ZGORAJ
UČINEK PRANJA B
UČINEK OŽEMANJA B
LETNA PORABA EL.EN./220 CIKLOV 173 KWH
LETNA PORABA VODE / 220 CIKLOV 8926 L
HITROST OŽEMANJA DO 1200 O/MIN
GLASNOST PRANJA 59 DB
GLASNOST OŽEMANJA 73 DB
UPRAVLJANJE ELEKTRONSKO
ZAMIK VKLOPA DA
ŠIRINA 40 CM
VIŠINA 90 CM
GLOBINA 65 CM
BARVA BELA
GARANCIJA 2 LETI
PRIMEREN ZA ALERGIKE DA
AQUASTOP TEHNOLOGIJA NE
INVERTER MOTOR NE
PARNA TEHNOLOGIJA NE
GLOBINA DO 50 CM NE
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.
PODATKOVNA KARTICA

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj