• Natisni

REGULACIJA ZA CENTRALNO SELTRON REGULATOR OGRE. WXD20 VREMENSKO VODENI

Šifra izdelka: 2648735

Cena:
389,99 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
TEHNIČNI PODATKI:-napajanje: 230 V ~ , 50 Hz,-poraba: < 5 VA,-relejni izhod: 4 (1) A ~, 230 V ~,-triac izhod: 1 (1) A ~, 230 V ~,-tip regulatorja: PID,-stopnja zaščite: IP20 v skladu z EN 60529,-zaščitni razred: I v skladu z EN 60730-1,-ohišje regulatorja: PCASA - Termoplast,-dimenzije (Š x V x G): 144 x 96 x 48 mm,-Temperatura prostora: 5 °C ÷ 40 °C.

UPORABA: PROMATIC WXD20 je najvišji model nove generacije sodobnih in zmogljivih vremensko vodenih regulatorjev ogrevanja, ki so vgrajeni v euro ohišje dimenzije 144 x 96 mm. Namenjen je za regulacijo ogrevanja prostorov z direktnim in mešalnim ali dvema mešalnima ogrevalnima krogoma in ogrevanje sanitarne vode. Ogrevanje sanitarne vode je lahko tudi s solarnim sistemom. Regulator nudi za delovanje 52 pred-nastavljenih hidravličnih shem. Nastavitev regulatorja je izjemno preprosta in se izvrši s pomočjo čarovnika za zagon v 3 ali 4 korakih. Velik in pregleden grafični prikazovalnik nudi jasen in celovit pregled nad delovanjem sistema in enostavno upravljanje s pomočjo grafičnih ikon. S pritiskom na tipko Help lahko kadarkoli prikličemo kratka navodila, ki so v pomoč pri nastavitvah delovanja. Regulator WXD20 ima posebno tipko ˝zvezda˝, ki se lahko sprogramira za priklic katerokoli nastavitve ali vklop katere koli funkcije regulatorja. WXD20 lahko s pomočjo programskega paketa SELCONTROL povežemo z osebnim računalnikom ali prenosnikom, preko katerega lahko upravljamo in nadziramo ogrevanje. ZMOGLJIVOSTI: -enostavna nastavitev delovanja z izbiro želene hidravlične sheme, -velik in pregleden ter osvetljen grafični displej, -prikaz hidravlične sheme, temperatur, načina delovanja in drugih informacij, -več jezičen uporabniški vmesnik, -neodvisni časovni programi za ogrevanje prostorov in sanitarne vode, -uporabniške funkcije Party, varčevanje, počitnice in takojšnje ogrevanje sanitarne vode, -možnost regulacije ogrevanja prostorov s toplotno črpalko, -možnost regulacije ogrevanja sanitarne vode s toplotno črpalko, -možnost regulacije ogrevanja sanitarne vode s sončnimi kolektorji., -možnost regulacije hlajenja, -antilegionarski program za sanitarno vodo, -zaščita pregrevanja kotla, sončnih kolektorjev in grelnika sanitarne vode, -periodični zagon črpalk in mešalnega ventila v neaktivnem obdobju, -boost funkcija za ogrevanje prostorov, -avtomatski preklop med dvema viroma toplote, -funkcija za sušenje estriha, -zaščita proti zmrzovanju, -možnost daljinskega vklopa s telefonom, -grafični pregled poteka temperatur za trenutni dan, -pregled poteka temperatur za tekoči teden, -opozarjanje na napako ali prekoračeno temperaturo, -simulacija delovanja sistema, -regulacija 2-stopenjskega gorilnika, -možnost priključitve dveh digitalnih sobnih enot DD2+, -enostavna montaža na zid ali v odprtino dimenzije 140 x 90 mm., -možnost USB povezave z osebnim računalnikom.
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj