• Natisni
-15%

ROČNI BRUSILNIK DELTA BLACK & DECKER KA 2000 (MOUSE)

Šifra izdelka: 2291679

Cena: 59,99 €

Akcijska cena: 50,99 € /KOS

Brezplačna dostava!

Popust: 9,00 €

Cena velja od 22. 06. 2017 do 10. 07. 2017
Na zalogi pri dobavitelju – Dostavimo v 12 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Vibracijski brusilnik Black & Decker KA2000 Mouse je primeren za hišna mizarska opravila.

  • Za delo na težko dostopnih mestih.
  • Zaprt sistem za učinkovito zbiranje prahu.

Inovativno zasnovan vibracijski brusilnik Black & Decker Mouse KA2000 je dobro zmogljivo električno orodje, ki omogoča natančno brušenje vseh lesenih izdelkov. Predstavlja idealno orodje za domača hišna opravila in omogoča izjemno enostavno pritrjevanje brusnega papirja. Elegantna trikotna oblika brusilnika, skupaj z ergonomsko oblikovanim gumiranim ročajem zagotavlja optimalen nadzor brušenja in dolgotrajno udobno delo. Za popolno obdelavo težje dostopnih mest, je brusilniku priložen tudi manjši natančen nastavek, v velikosti prsta. Opremljen je s sistemom odstranjevanja prahu, ki preko sistema mikro filtra poskrbi za učinkovito odsesavanje prahu, ki nastane med brušenjem. Za zagotavljanje dolgo življenjske dobe orodja, je vključno stikalo dodatno zatesnjeno pred vdorom prahu. Za svoje delovanje potrebuje 120 W moči, napaja pa se preko 2 m dolgega napajalnega kabla iz električnega omrežja. Za priročno shranjevanje in prenašanje je brusilniku priložena priročna torba. Vsebina: Vibracijski brusilnik Mouse KA2000 Natančen nastavek v velikosti prsta 3 x brusilni papir (K80, K120, K240) 2 x brusilni papir za natančen nastavek Torba Tehnične podrobnosti: Moč: 120 W Napetost: 230 V Število vrtljajev: 14.000/min Nihajni krog: 2 mm Ekscentričnost: 1 mm Brusilna plošča: 135×95 mm

Tehnične specifikacije

TEŽA 1 KG
PREMER PLOŠČE DO 135X90 MM
VRSTA ELEK. BRUSILNEGA STROJA DELTA ROČNI
MOČ 120 W
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj