• Natisni

SPECIALNO LEPILO HENKEL PATTEX REPAIR EXPRESS CUTTER 48G

Šifra izdelka: 2014497

Cena:
7,49 € /KOS
 
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh
Univerzalni 1-komponentni epoksidni kit. Za lepljenje, zatesnjevanje, popravljanje, zapolnjevanje brez pripomočkov! Za vse kovine, les, keramiko, kamen itd.-Lahko ga brusimo, poliramo, vrtamo, barvamo, nanašamo mehansko itd-Ne draži - oblikovanje brez rokavic.

  • Enostavna uporaba s pomočjo rezalnika!.
  • Odporen na vodo, maščobo in topila.
  • Odporen na temperature od -30°C do +120°C.

Glavne prednosti izdelka: - Lahko se peska, polira, pleska, vrta in barva - Zelo močan - Hitrosušeč Navodila in triki: Pritrdi, napravi ali zlepi: Odločitev je vaša. Pattex Repair Express ni narejen samo za to, da se z njim lepi, temveč se lahko z njim tudi zapolnjuje in dela določene popravke. Barvanje in peskanje: Pattex Repair Express ima formulacijo, ki zagotavlja močno oprijemljivost in zapolnjevanje. Prav tako ta formulacija zagotavlja odpornost pred vodo, maščobo, topili, vročino in mrazom. Torej se ne krči in razteza zaradi teh vplivov. Očistiti preden se strdi: V primeru, da ko pri delu uporabimo Pattex epoksi kit in nam le-ta pade na mesto, kjer ne želimo ga odstranimo s pomočjo etanola ali katerega drugega univerzalnega topila. To moramo storiti še preden se strdi. Ko se kit strdi: Kljub temu da obvladamo delo se zmeraj lahko zgodijo napake in druge nevšečnosti. Zgodi se lahko, da le-to izvemo šele ko je delo končano. Ko se Pattex epoksi kit strdi, ga lahko odstranimo samo mehansko. Najbolj primerno orodje je strgalo. Še preden pa se lotita odstranjevanja preberite tehnična navodila in bodite zmeraj previdni.
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

Video vsebine

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj