• Natisni

SUHI SESALNIK GORENJE VCEB 23 TRS TANGO

Šifra izdelka: 2107720

Cena:
119,90 € /KOS
Brezplačna dostava!
Cena velja od 5. 04. 2017 do 30. 06. 2017
Na zalogi pri dobavitelju – Dostavimo v 7 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Hepa filter, TURBO krtača, univerzalna krtača + 3 nastavki, Alu teleskopska cev, priključna vrvica rdeče barve dolžine 8 m, priložena mikrofilter vrečka, 3 papirnate vrečke in tekstilna vrečka za prah, gumirana kolesa.

Novo učinkovitost sesanja smo v Gorenju ujeli v praktičen, moderno oblikovan in varčen sesalnik VCEB23TRS TANGO, ki je privlačno rdeče barve in brezkompromisen v lovu za delci prahu. Vrhunska tehnologija sesanja poskrbi za odstranitev vseh drobnih delcev s tal in pohištva. Protialergijski filter HEPA H12 omogoča učinkovito večstopenjsko filtracijo zraka, ki je še posebej dobrodošla pri vzdrževanju čistoče prostorov, v katerih bivajo astmatiki in ljudje z občutljivimi dihali.

Sesalnik VCEB23TRS TANGO odlikuje tudi mehak zagon motorja Soft Start, še posebej pa velja izpostaviti praktične vrečke za shranjevanje prahu, ki sprejmejo kar 3,5L vsebine. Za še enostavnejše in udobno čiščenje poskrbijo 8m dolg priključni kabel rdeče barve, in Alu teleskopska cev, kar omogoča, da dosežete površino v krogu s premerom do kar 21 m. Sesalniku je poleg Univerzalne krtače priložena tudi Turbo krtača za učinkovito sesanje tekstilnih površin in trije sesalni nastavki , ter mikrofilter vrečka, 3 papirnate in tekstilna vrečka za prah.

Tehnične specifikacije

VRSTA SESALNIKA KLASIČNI
VRSTA SESANJA VREČKA
ENERGIJSKI RAZRED B
UČINKOV. SESANJA NA PREPROGI D
UČINKOV. SESANJA NA TRDIH TLEH A
RAZRED IZPUSTA PRAHU A
LETNA PORABA ELEKTRIČNE ENERG. 29,7 KWH
MOČ 900 W
GLASNOST DELOVANJA 73 DB
SESALNA MOČ 245 W
OZNAKA VREČKE AKTIVNI HEPA FILTER
BARVA RDEČA
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.
PODATKOVNA KARTICA

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj