• Natisni

SUHI SESALNIK HOOVER ST 71 ST 20011 SYNTHESIS

Šifra izdelka: 2462073

Cena:
329,90 € /KOS
Brezplačna dostava!
Na zalogi pri dobavitelju – Dostavimo v 12 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Synthesis je multiciklonski sesalnik brez vrečke za prah. Tehnologija ločevanja prahu Airvolution + PACT, Pralni Hepa filter H13, LED indikator, krtača za vse površine, krtača za parket, krtača za preproge, integrirana krtača za pohištvo v ročaju, tehnologija srebrnih ionov v posodi za prah ? preprečuje razvoj bakterij.INOVATIVNA TEHNOLOGIJA PACT : KOMPRESIJA PRAHU Z 10 L NA 1 L

  • Majhna poraba energije.
  • Inovativna tehnologija PACT.
  • Kompresija prahu z 10 l na 1 l.

Ciklonski sesalnik Hoover Synthesis ST71_ST20011 MOČ: 700 W Pralni Hepa filter Nastavljiva moč sesanja Inovativna tehnologija stisne 10l praha v 1l Minimalno vzdrževanje Ekskluzivni dizajn in bogata oprema LED prikazovalnik Krtača za vse površine Krtačo za parket Krtača za preproge Pametni ročaj z integrirano krtačko za prah Energijski razred: A Razred učinkovitosti čiščenja trdih površin: A Razred učinkovitosti čiščenja preprog: C Razred ponovne emisije prahu: A Letna poraba energije: 28kWh Glasnost: 75dBA Synthesis je multiciklonski sesalnik brez vrečke za prah. Gre za najbolj inovativni Hooverjev model zadnjih desetletij; kjer se združita popolna harmonija inovacij, tehnologije in dizajna. Izdelan je na osnovi Hooverjeve ekskluzivne patentirane tehnologije, ki zagotavlja vrhunsko učinkovitost. Med največjimi prednostmi so majhna poraba energije, minimalno vzdrževanje in neverjetno prostorna posoda za prah. Ni drugega modela sesalnika za prah, ki bi se lahko pohvalil s posodo za prah, ki stisne 10 litrov praha v 1 liter in ki je prevelečena s srebrnimi ioni in tako preprečuje nastajanje bakterij v posodi. Odlikuje ga tudi bogata oprema za sesanje: krtača za vse površine, krtača za parket, krtača za preproge, pameten ročaj z vgrajeno krtačko za prah in LED prikazovalnik. Ponaša se z odličnimi rezultati sesanja in tihim delovanjem.

Tehnične specifikacije

VRSTA SESALNIKA SUHI
VRSTA SESANJA POSODA
ENERGIJSKI RAZRED A
UČINKOV. SESANJA NA PREPROGI C
UČINKOV. SESANJA NA TRDIH TLEH A
RAZRED IZPUSTA PRAHU A
LETNA PORABA ELEKTRIČNE ENERG. / KWH
MOČ / W
GLASNOST DELOVANJA 75 DB
OZNAKA VREČKE /
BARVA ČRNA-ORANŽNA
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

Video vsebine

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj