• Natisni

UNIVERZALNO LEPILO KEMOSTIK NEOSTIK P 800 ML

Šifra izdelka: 687097

Cena:
11,89 € /KOS
 
Cena za L 12,7849 €
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
NEOSTIK P je univerzalno visokokvaliteto enokomponentno kontaktno lepilo na osnovi sintetičnega kavčuka in topil. Lepilo je primerno za ročni nanos.

  • Večnamensko lepilo.
  • Poraba: 200 - 400 g/m2.

NEOSTIK P se uporablja pri izdelavi in popravilu obutve, v galanteriji, v mizarstvu in gradbeništvu, za vsa kvalitetna lepljenja gume, usnja, plastike, talnih oblog (pluta, tekstilne obloge, PVC obloge, linolej,...), laminatov med seboj ali na les, kovine, kamen, beton,?. UPORABA: Površine, ki jih lepimo pred lepljenjem očistimo vseh nečistoč (olja, maščobe, ostanki barv in lakov) ter odprašimo. Površine morajo biti suhe. Gladke površine pred lepljenjem nahrapavimo. Lepilo pred v večjih embalažah pred lepljenjem dobro premešamo in ogrejemo na delovno temperaturo. Lepilo se nanaša s krajšim tršim čopičem ali drobno nazobčano lopatico. Pri lepljenjeu zelo vpojnih materialov nanesemo lepilo dvakrat v razmaku 15 - 20 minut. Počakamo, da se sloj lepila primerno osuši ter površini s pritiskom (0,5 do 3 kg/cm2 cca. 30 s) spojimo. Po lepljenju lege materialov ne moremo več popravljati. Za razredčevanje lepila in čiščenje orodja uporabljamo RAZREDČILO SK. Pomembno: - V kolikor zaradi izpostavljenosti nižjim temperaturam lepilo želira ali zmrzne, le to po termostairanju na sobno temperaturo (18-20°C) in premešanju ponovno pridobi prvotne lastnosti brez negativnega vpliva na končno kvaliteto spojev. - Med delom morajo biti embalažne enote tesno zaprte sicer zaradi izhlapevanja topil prihaja do prekomernega zgoščevanja lepila.
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.
VARNOSTNI LIST


  • NEVARNO
  • LAHKO VNETLJIVA TEKOČINA IN HLAPI
  • POVZROČA DRAŽENJE KOŽE
  • POVZROČA HUDO DRAŽENJE OČI
  • LAHKO POVZROČI ZASPANOST ALI OMOTICO
  • STRUPENO ZA VODNE ORGANIZME, Z DOLGOTRAJNIMI UČINKIS PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj