• Natisni

ZAJEMALKA RIESS 8 CM CLASSIC RUMENA

Šifra izdelka: 2211227

Cena:
12,99 € /KOS
 
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh
Zajemalka 8 cm, rumena. Hit 50-tih let in retro stil. Pastelna barva je danes še vedno zelo zaželjena. Emajl izpolnjuje vse sodobne zahteve, kot so varčevanje z energijo, skrb za ekologijo. Emajl pomeni zdrav način kuhanja, odporen je proti vrezninam in praskam, ne vsebuje niklja in druge škodljive snovi, ne vpliva na okus in deluje antibakterijsko. Emalj je odporen na visoke temprature in primeren za pranje v pomivalnem stroju.

  • Zdrav način kuhanja.
  • Odpornost proti vrezninam in praskam.
  • Deluje antibakterijsko.

Zajemalka RIESS je visokokvalitetni emajl, izdelan iz 100% naravnih materialov. Zajemalka je lahka za vzdrževanje, saj se hitro očisti ročno ali pa v pomivalnem stroju. Emajl je danes ponovno ?top? (in), saj predstavlja zdravo kuhanje in izpolnjuje vse sodobne zahteve, kot so varčevanje z energijo, skrb za ekologijo. Riess emajl posoda je: CO2 nevtralna. Proizvedena iz naravnih materialov, z zeleno elektriko iz lastne vodne energije, okolju prijazna. Idealna za zdravo in energetsko varčno kuhanje. Močno jekleno jedro in posebej izdelano dno omogoča hitro toplotno prevodnost. Kuhanje pri nižjih temperaturah zmanjšuje porabo toplote. Počasnejše kuhanje varčuje z energijo. Primerna za indukcijsko ploščo. Indukcijska posoda je zaradi svojega jeklenega jedra primerna za kuhanje in peko na vseh vrstah kuhalnih plošč. Ne vpliva na okus. Emajl je iz stekla, zato vsa živila in sestavine ohranjajo svoj naravno aromo in okus. Deluje antibakterijsko. Gladka, neporozna površina zagotavlja popolno higieno pri kuhanju, peki in shranjevanje živil. Omogoča varno in bolj zdravo kuhanje. Odporna proti vrezninam in praskam, ker je površina emajlirane posode izdelan iz trdega stekla. Ne vsebuje niklja in druge škodljive snovi. Uporabna posoda v kuhinji, tudi v primeru alergije na nikelj. Na voljo v različnih barvah in modelih. Emajl prinaša več veselja v vašo kuhinjo. Zelo vzdržljiva z dolgo življenjsko dobo. S pravilno nego in oskrbo vam bo posoda služila več let. V celoti razgradljiva. Emajlirana posoda je sestavljena iz železnega jedra in steklene površine iz 100% naravnih materialov. Proizvedeno v Avstriji. Tradicionalen postopek izdelave posode z obilico ročnega dela: na isti lokaciji se posoda izdeluje že od leta 1550.

Tehnične specifikacije

VRSTA GOSP. PRIPOMOČKA ZAJEMALKA
MATERIAL EMAJL
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj