• Natisni

APARAT ZA VAKUUMIRANJE STATUS SV 2000

Šifra izdelka: 2370603

Cena:
149,90 € /KOS
Brezplačna dostava!
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh
Dvobatna vakuumska črpalka za hitrejše delovanjeČrpalni volumen 22 litrov/minutoPodtlak cca. 800 mBarSenzor za tekočino (za vakuumiranje občutljivih in vlažnih živil)Senzor proti pregrevanjuTiho varjenje (brez motorja, varčujemo z energijo)Prostor za rolo folije znotraj aparataIntegrirano rezilo znotraj aparata

  • Senzor za tekočino.
  • Senzor proti pregrevanju.
  • Tiho delovanje.

SV2000 je na tržišču eden izmed redkih vakuumskih aparatov z dvobatno vakuumsko črpalko. Namenjen vsem, ki doma pridelajo večjo količino suhomesnih izdelkov, ribičem in lovcem. Aparat je močan, hiter in uporabniku prijazen. S črpalnim volumnom kar 22 l/min bo vakuumiranje hitro opravljeno, živila pa shranjena kvalitetno. Tiho in varčno delovanje. Prednosti: ? Z dvobatno vakuumsko črpalko ? Črpalni volumen 22 litrov na minuto ? Vakuumska moč -800 mbar ? Tiho in varčno delovanje - do 30 % manj porabljene električne energije. ? Nič več skrbi pri vakuumiranju tekoče in vlažne hrane! ? Zaščita proti pregrevanju aparata. ? Razvit in narejen v Sloveniji. Naziv izdelka Kratek opis za katalog Vakuumski aparat Status SV2000 Za kakovostno shranjevanje suhega mesa, rib, zelenjave in drugih živil. Z dvobatno črpalko in črpalnim volumnom 22 l/min bo vakuumiranje hitro opravljeno, živila pa odlično shranjena. Aparat SV2000 se ponaša s funkcijo avtomatskega vakuumiranja, funkcijo ročnega vakuumiranja za občutljiva živila, senzorjem za tekočino in senzorjem proti pregrevanju. Ima prostor za folijo v roli znotraj aparata in integrirano rezilo za rezanje folije. Bogat začetni set: 2 foliji v roli, 10 vakuumskih vrečk, priključek za vakuumiranje posod in ostalih Statusovih pripomočkov, ročni nož za rezanje folije. Garancija: 2 leti ? slovenski proizvod ? eden izmed redkih vakuumskih aparatov z dvobatno vakuumsko črpalko ? 2 leti garancije, brezplačna številka 080 1838 za odgovore na vsa vprašanja in za brezplačne nasvete o vakuumiranju ? Tehnični podatki: Mere dolžina: 385 mm širina: 235 mm višina: 95 mm Teža približno 3,7 kg Material ABS plastika (zunanje ohišje) Črpalka dvobatna črpalka (samomazalna ? vzdrževanje ni potrebno) Vakuumska moč cca -800 mbar Motor 230V AC, 50Hz avtomatski izklop v primeru pregrevanja Maksimalno število obratov motorja 2900 obratov/min Transformator 220V AC, 50Hz/24V AC 0,8A /12V AC 0,4A Črpalni volumen 22 litrov/min Krmiljenje elektronsko Nazivna moč in napetost aparata 240 W, 230 V AC

Tehnične specifikacije

VRSTA VARILNIKA VAKUUMSKI
MOČ 240 W
GARANCIJA 2 LETI
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj