Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
APARAT ZA VAKUUMIRANJE STATUS SV 2000

APARAT ZA VAKUUMIRANJE STATUS SV 2000

Šifra izdelka:
2370603
Aparat za vakuumiranje Status je odlična izbira za shranjevanje svežih živil, da bodo le te dalj časa ostale sveže oz. bodo v hladilniku ali skrinji zasedle manj prostora. Aparat je močan, hiter in uporabniku prijazen. Z dvojno črpalko in črpalnim volumnom kar 22 litrov/minuto bo vakuumiranje hitro opravljeno, živila pa kakovos ... preberi več
156,90 €
Na zalogi Preračunavam datum dostave

KOS
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačno vračilo v 30 dneh
  • Brezplačno telefonsko naročanje

Preračunavam datum dostave Nakup možen v določenih trgovskih centrih. Oglejte si kje
APARAT ZA VAKUUMIRANJE STATUS SV 2000
156,90 €

Podrobnejši opis

Aparat za vakuumiranje Status je odlična izbira za shranjevanje svežih živil, da bodo le te dalj časa ostale sveže oz. bodo v hladilniku ali skrinji zasedle manj prostora. Aparat je močan, hiter in uporabniku prijazen. Z dvojno črpalko in črpalnim volumnom kar 22 litrov/minuto bo vakuumiranje hitro opravljeno, živila pa kakovostno shranjena. Dimenzije: 385x235x93 mm. Teža: 3,7 kg.

  • Dvojna črpalka.
  • Narejeno v Sloveniji.
  • Tiho delovanje.

Namenjen je vsem, ki doma pridelajo večjo količino suhomesnih izdelkov, ribičem in lovcem. Aparat je močan, hiter in uporabniku prijazen. Ponaša se s tihim in varčnim delovanjem do - 30 % manj porabljene električne energije. Bogat set dodatkov. Set vsebuje: 1 ožjo folijo v roli, 1 široko folijo v roli, 3 manjše vakuumske vrečke, 3, večje vakuumske vrečke, priključek za vakuumiranje posod in ostalih Statusovih pripomočkov, rezilo za rezanje folije. Preprosto vakuumiranje. Aparat SV2000 ima funkciji avtomatskega in ročnega vakuumiranja za občutljiva živila, senzor za tekočino pa poskrbi za brezskrbno vakuumiranje vlažnih živil. Za lažje rokovanje s folijo je na voljo prostor za folijo v roli znotraj aparata in integrirano rezilo zanjo. Aparat ima tudi zaščito proti pregrevanju.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKASTATUS
VRSTA VARILNIKAVAKUUMSKI
MOČ240 W
GARANCIJA2 LETI
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit