• Natisni

CEMENT LAFARGE KLASIK 25 KG 56 VREČ/PALETA

Šifra izdelka: 1548426

Cena:
2,59 € /VRE
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  VRE
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Mešani portlandski cement, namenjen široki uporabi v gradbeništvu: za armirane in nearmirane betone, gradnjo objektov in betonsko galanterijo, vsebina 25 kg.

  • Običajne zgodnje trdnosti.
  • Visoke končne trdnosti.

Standardno ime: CEM II/B-M (W-L) 42,5 N Portlandski mešani cement, trdnostnega razreda 42,5 in običajno zgodnjo trdnostjo (N), v skladu z zahtevami SIST EN 197-1. S klasik cementom je enostavnejša uporaba pri običajnih gradnjah zagotovljena. V Lafarge Cement Slovenija smo se odločili, da prenovimo in osvežimo podobo svojih prodajnih izdelkov in jih s tem še bolj približamo kupcem. Nova embalaža in sveža imena dajejo jasno vedeti, kateri cement uporabiti za gradnjo. Ime Klasik opozarja, da je izdelek namenjen običajni gradnji, embalaža pa vsebuje priročen sistem za odpiranje in navodila za uporabo. Klasik cement je na voljo v lažjih, 25-kilogramskih vrečah, ki pripomorejo k večji varnosti in varovanju zdravja uporabnikov. Spremenjena sestava cementa izboljša obdelavnost in zmanjša krčenje betona. Upoštevali smo tudi okoljski vidik: izdelek ima nižji odtis CO2 kot konkurenčni izdelki.
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.
VARNOSTNI LIST


  • POVZROČA DRAŽENJE KOŽE
  • LAHKO POVZROČI ALERGIJSKI ODZIV KOŽE
  • POVZROČA HUDE POŠKODBE OČI
  • LAHKO POVZROČI DRAŽENJE DIHALNIH POTI
  • NEVARNOS PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj