• Natisni

Bela tehnika

Akcija na izbrane izdelke BELE TEHNIKE brez DDV velja od 22. 6.. do 8. 7. 2017. Kupec dobi popust v višini preračune stopnje DDV, kar se šteje kot nakup s priznanim 18,03 % popustom. Določeni izdelki so na voljo po naročilu.

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačen odvoz bele tehnike

Brezplačno vračilo izdelkov

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Izkoristite ugodnost brezplačnega odvoza vaših odsluženih aparatov! Aparate izklopljene iz elektrike in drugih napeljav, pripravljene pred objektom za odvoz, brezplačno odpeljemo. Število aparatov, ki jih odpeljemo, je lahko največ enako številu dostavljenih aparatov. Odvoz rabljenih aparatov bele tehnike naročite v zavihku način dostave v procesu vašega spletnega nakupa tako, da pri načinu dostave označite polje Odvoz rabljenih aparatov bele tehnike.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Pralni stroji

Pralno-sušilni stroji

Sušilni stroji

Hladilniki

Zamrzovalne omare in skrinje

Pomivalni stroji

Kuhalne plošče

Pečice

Vgradni seti

Štedilniki

Mikrovalovne pečice

Nape

Deli za belo tehniko

na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 1293
1 2 3 4 5
Takoj !
PRALNI STROJ GORENJE W 7723/I INVERTER MOTOR
-18%

PRALNI STROJ GORENJE W 7723/I INVERTER MOTOR

Cena: 499,90 €

Akcijska cena: 409,77 € /KOS

Brezplačna dostava!

Popust: 90,13 €

Akcija
HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK BEKO RDM 6126
-5%

HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK BEKO RDM 6126

Cena: 199,90 €

Akcijska cena: 189,91 € /KOS

Brezplačna dostava!

Popust: 9,99 €

Akcija
HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK BEKO RDSA 240 K20W
-5%

HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK BEKO RDSA 240 K20W

Cena: 218,90 €

Akcijska cena: 207,96 € /KOS

Brezplačna dostava!

Popust: 10,94 €

Takoj ! -40%
ZAMRZOVALNA OMARA BEKO RFNE 290E23W
-10%

ZAMRZOVALNA OMARA BEKO RFNE 290E23W

Cena: 449,90 €

Akcijska cena: 404,91 € /KOS

Brezplačna dostava!

Popust: 44,99 €

Akcija
HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK BEKO RCNA 320 E21PT
-5%

HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK BEKO RCNA 320 E21PT

Cena: 379,90 €

Akcijska cena: 360,91 € /KOS

Brezplačna dostava!

Popust: 18,99 €

Akcija
PRALNI STROJ GORENJE W 7223
-5%

PRALNI STROJ GORENJE W 7223

Cena: 359,90 €

Akcijska cena: 341,91 € /KOS

Brezplačna dostava!

Popust: 17,99 €

Akcija
ZAMRZOVALNA OMARA BEKO RFNE 270 K21W
-5%

ZAMRZOVALNA OMARA BEKO RFNE 270 K21W

Cena: 399,90 €

Akcijska cena: 379,91 € /KOS

Brezplačna dostava!

Popust: 19,99 €

na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 1293
1 2 3 4 5

Bela tehnika

Vsako gospodinjstvo se sreča z menjavo ali nakupom elementov bele tehnike. Se s takšnim nakupom srečate prvič in ste zaradi številnih ponudb različnih trgovcev vedno bolj zmedeni? Potem vam priporočamo, da si pregledate nabor naših nasvetov in verjamemo, da vam bomo vsaj malo poenostavili iskanje ustreznih aparatov.

Med izdelki bele tehnike boste našli aparate, brez katerih si današnje sodobno življenje skorajda ne predstavljamo več. Za čista in sveže oprana oblačila bo poskrbel novi pralni stroj. Gospodinjstva se med seboj razlikujejo, zato vam ponujamo širok nabor pralnih strojev – od kvalitetnejših, cenovno ugodnih, s številnimi funkcijami, večjo kapaciteto enkratnega pranja do nekoliko bolj osnovnih pralnih strojev.

Vse več gospodinjstev pa razmišlja tudi o sušilnem stroju. To je odločna rešitev, kadar želite, da je vaša najljubša majica hitro suha. A kaj ko ni vsako domovanje tako veliko, da bi v en prostor lahko spravili tako pralni kot sušilni stroj. Vendar tudi na to so pomislili proizvajalci aparatov bele tehnike. Združili so funkciji obeh strojev in naredili ekonomično rešitev za obe opravili. Torej, odločite se za pralno sušilni stroj in vaših tegob ob velikih kupih oblačil, ki čakajo, da jih obesite, je konec.

Ob vročih poletjih prav paše, ko odpreš hladilnik in iz njega vzameš mrzlo pijačo, ki osveži tvoj dan. Ker pa imamo danes po navadi tudi veliko zmrznjene hrane in so zato velikokrat zamrzovalni deli pri hladilnikih premajhni, vam ponujamo še zamrzovalne omare in skrinje. Vanje shranite vaš najljubši sladoled in se posladkajte ob vročih poletnih večerih!

Ob polnem hladilniku hrane sedaj pripravite še okusno jed. Lahko se odločite za kuhanje na kuhalni plošči ali štedilniku. Za konec bi se radi še posladkali, zato potrebujete pečico, kjer bo vaša okusna sladica omamno zadišala. Veliko gospodinjstev uporablja sete, ki so sestavljeni iz kuhalnega dela in pečice. To je odlična rešitev za prihranitev prostora. Če pa velikokrat nimate dovolj časa, da bi si sami pripravili lastno kosilo, potem je odlična izbira mikrovalovna pečica, kjer boste hitro in enostavno pogreli različne napitke in jedi.

Vas moti, da še dolgo po pripravi hrane diši po njej? Velikokrat se to zgodi po jedeh na žlico, cvrtju ali pripravi rib. Vendar z nakupom nape, se močno lahko znebite neprijetnega vonja po hrani. Danes so te sodobno oblikovane in zanimivih oblik, zato se lepo vključijo v sestav kuhinje.

Le komu se ljubi na roke pomivati goro umazane posode, ki je ostala od prijetnega druženja ob kosilu? Ker želimo, da vaša hišna opravila potekajo čim hitreje, vas pa čim manj utrudijo, vam ponujamo širok nabor različnih pomivalnih strojev. Pomislite kakšen je vaš stil življenja, kakšne potrebe imate in izberite ustreznega.

Preberite nasvete za vzdrževanje in izbiro aparatov bele tehnike

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.