• Natisni

SUŠILNI STROJ GORENJE D 624BL

Šifra izdelka: 1877937

Cena: 329,90 €

Akcijska cena: 310,11 € /KOS

Brezplačna dostava!

Popust: 19,79 €

Cena velja od 22. 06. 2017 do 8. 07. 2017
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Senzor IQ sušenje, 15 programov, senzor vlažnosti, sistem proti mečkanju, samodejni izklop ob odprtih vratih, pokazatelj polne posode kondenzata.

Gorenje sušilni stroj D 624BL z zmogljivostjo sušenja 6 kilogramov in senzorjem vlažnosti poskrbi, da bodo vaša oblačila suha in pravilno negovana. Ponuja vam 15 različnih programov sušenja, hkrati pa ima vgrajen sistem proti mečkanju perila. Sušilni stroj ima prav tako indikator, ki vas opozori ob polni posodi kondenzata. Gorenje ponuja na sušilni stroj 5 let garancije.

Ostale prednosti:

SensorIQ - senzorska tehnologija

Vedno ravno prav suho perilo. Inteligentna tehnologija SensorIQ samodejno prilagaja proces sušenja glede na izbrani program, vrsto perila ter želeno stopnjo suhosti. Senzor vlažnosti čas sušenja prilagaja zaznani stopnji vlage v perilu. Ko senzor zazna izbrano stopnjo suhosti, se sušilnik samodejno ustavi. Oblačila so lahko ravno prav suha za likanje, suha, suha za pospravljanje v omaro ali zelo suha.

AutoDrain - direktno opravljanje kondenza

Nič več ročnega izpraznjevanja kondenzacijske posode. Če namesto odzračevalnega izberete kondenzacijski sušilnik perila, odprtina za odvod vlage iz prostora ni več potrebna. Pri tej vrsti sušilnika se vlaga v obliki vode zbira v posebni, skoraj 5-litrski kondenzacijski posodi, ki jo po končanem sušenju preprosto izpraznite. Če posodo za vodo z odvodno cevjo AutoDrain povežete z odtokom, ročno praznjenje posode ni več potrebno.

FiltrationSupreme

Optimalna pozicija in velikost filtrov v Gorenjevih sušilnih strojih omogočata 40% večjo učinkovitost filtriranja. Vrata sušilnega stroja so zaradi optimalne vlage in temperature v tem območju optimalna pozicija za filter, saj se večina delcev nabira v omenjenem območju. 3D filter pred toplotno črpalko z največjim volumnom in 2D filter v vratih sušilca z največjima združenima površinama na trgu ujameta tudi najmanjše delce praha. Lahko dostopen 2D filter v vratih sušilnega stroja lahko očistite v nekaj sekundah. Filter ob čiščenju ostane nameščen v vratih. Očiščen z zamahom ene roke.

Tehnične specifikacije

TOPLOTNA ČRPALKA NE
VRSTA SUŠILNEGA STROJA KONDENZACIJSKI
ZMOGLJIVOST SUŠENJA 6 KG
ENERGIJSKI RAZRED B
LETNA PORABA ELEKTRIČNE ENERG. 442 KWH
PORABA EL.EN. NA CIKEL SUŠENJA 3,73 KWH
ČAS TRAJANJA SUŠENJA ZA CIKEL 105 MIN
RAZRED KONDENZACIJSKE UČINKOV. A
GLASNOST DELOVANJA 65 DB
NAČIN SUŠENJA SENZORSKO
NAČIN POLNJENJA POLNJENJE SPREDAJ
UPRAVLJANJE MEHANSKO
ZAMIK VKLOPA DA
KONDENZACIJSKA POSODA ZGORAJ
ŠIRINA 60 CM
VIŠINA 85 CM
GLOBINA 60 CM
GARANCIJA 5 LET
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj