• Natisni

Mali gospodinjski aparati

Z nakupom izdelkov bele tehnike v skupni vrednosti 400,00 EUR lahko sodelujete v naši veliki nagradni igri. Izkoristite priložnost in osvojite sanjske počitnice za celo družino!

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 180 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Click&reserve

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 180,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 180,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 3,90 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Sedaj lahko v spletnem centru Merkur z načinom Click&reserve poiščete izdelke, jih rezervirate in prevzamete v enem izmed naših trgovskih centrov. V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Mešalniki in sekljalniki

Kuhinjski roboti

Rezalni stroji

Aparati za mletje mesa

Aparati za peko kruha

Aparati za vakuumiranje in varjenje

Cvrtniki

Električne ponve

Sušilniki hrane

Pripomočki za filtriranje vode

Sokovniki in ožemalniki

Namizni žari, žarne plošče in opekači kruha

Grelniki vode

Električni in indukcijski kuhalniki

Kavni avtomati

Mlinčki za kavo

Kuhinjske tehtnice

Ostali kuhinjski aparati

na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 405
1 2 3 4 5
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 405
1 2 3 4 5

Mali gospodinjski aparati

Če se radi preizkušate za štedilnikom, pečete slastno pecivo in rojstnodnevne torte ali vsak dan kuhate za svojo družino, potrebujete veliko opreme in pripomočkov. Kuhanje in pečenje sta velik užitek, če je vaša kuhinja opremljena s posodo, pri roki pa imate stare in nove recepte.

Sprehod po Merkurjevi ponudbi naj vas vodi od pričetkov priprave jedi do zaključnega koraka. Pri začetni pripravi na kuhanje boste potrebovali mešalnike, aparate za mletje mesa, rezalnike, sokovnike, cvrtnike, ožemalnike in tehtnice. Pripomočki vam bodo olajšali vsakodnevna opravila v kuhinji. Z blenderjem boste lahko sami ustvarjali mešanice sadnih okusov in si pripravili smoothie; s paličnimi mešalniki boste pripravili okusne in kremaste juhe, z ročnimi mešalniki pa boste izboljšali okus biskvitov za peciva. Če velikokrat pripravljate enolončnice, lahko čebulo razrežete z mini sekljalnikom. Pri mešanju in sekljanju pustite domišljiji prosto pot, mešajte različne in nenavadne okuse, ki naj vas vodijo tudi pri mešanju zelenjavnih in sadnih sokov. 

Ob praznovanju rojstnih dni ali drugih posebnih priložnostih pripravite narezke s salamo, siri in kosi zelenjave, rezanje pa se poslužite z natančnimi rezalnimi stroji. Narezki bodo tako okusni in privlačni na pogled. Poleg mesnatih izdelkov bodo vaši gostje veseli tudi domače zelenjave, ki ste jo pridelali na svojem vrtu. Z aparati za vakuumiranje jo lahko enostavno shranite in uživate tudi izven sezone. Podobno hrano lahko postrežete tudi na pikniku, kjer dodajte še slastno mesto. Zmeljite ga sami z aparatom za mletje mesa, s kompleksnejšim modelom pa lahko režete tudi oreščke in zelenjavo.
Če nimate žara, lahko z električno ponvijo vseeno pripravite vse piknik jedi in poleg njih tudi pizzo ali palačinke. Odličen nadomestek vrtnih žarov so tudi namizni žari, ki so enostavni za prenašanje, okus hrane pa bo enako odličen, kot če bi jo pripravljali na običajnem žaru.

Ob vikendih si vzemite čas in zamesite domač kruh, ki ga boste ob pravilnem shranjevanju lahko jedli še čez cel teden. Kruha vam ni več potrebno peči v pečici, temveč lahko pravilno obliko dosežete z aparatom za peko kruha. V njem lahko pripravite bagete, hlebec, testenine ali majhne kruhke.

Ko imate več časa, se pozabavajte s pripravo flancatov in krofov, kosilu pa kot prilogo občasno dodajte pomfri. Jedi ocvrite v cvrtnikih brez skrbi, saj je doma ocvrta hrana bolj okusna in zdrava kot kupljena.  Kot prilogo lahko jedem dodate posušeno zelenjavo, sadje, gobe ali zelišča, ki jih posušite s sušilnikom hrane.
Domači kuharski mojstri lahko sami pripravite tudi vaflje, ki jih potresite s sladkorjem v prahu in polijte s topljeno čokolado. Sladkosnedi lahko s smetano in kondenziranim mlekom ter vašimi najljubšimi okusi sami zamrznete sladoled v posebnih aparatih, za posebne priložnosti pa si privoščite fondi.

Aparati in pripomočki naj vam olajšajo pripravo jedi in razširijo kreativno vihtenje kuhalnice!

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.