Brezplačna dostava za nakupe nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

Nakup na obroke s plačilnimi karticami

V kolikor ste imetnik plačilne kartice Diners Club in ste aktivirali njihovo storitev Nakup na obroke, lahko v okviru razpoložljivega kreditnega limita na vaši kartici na Merkurjevih prodajnih mestih razdelite plačilo nakupa na od 2 od 36 obrokov.

Najnižji znesek mesečnega obroka ni določen. Merkur vam za obročno plačilo s plačilno kartico Diners Club ne zaračuna nobenega dodatnega stroška.

Plačate pa določene stroške izdajatelju kartice, skladno z njihovim aktualnim cenikom, ki je objavljen na www.dinersclub.si.

Vse dni v mesecu je pametno plačevati s kartico Diners Club, na D-Torek pa se to resnično izplača!

V trgovinah MERKUR si lahko vsak drugi in četrti torek v mesecu ob plačilu s kartico Diners Club zagotovite 10% popust na izbran izdelek*.

Akcija je na voljo zgolj v fizičnih trgovinah MERKUR in ne velja na spletu.

*Popust se ne sešteva z ostalimi kuponi in boni. Velja za nakupe po rednih cenah in ne velja na ostale akcije. Popust ne velja za storitve, izdelke blagovnih znamk Miele, Liebherr, iRobot in belo tehniko Electrolux. 

  1. Izdajateljica kartice je NLB: imetnik NLB MasterCard lahko v naših trgovskih centrih plačuje na obroke, enostavno in takoj, brez obresti in drugih stroškov, saj te plača Merkur trgovina. Plačilo nakupa lahko razdeli na od 2 do 60 mesečnih obrokov, najvišji znesek je odvisen od razpoložljivega limita na kartici,  minimalni obrok je 50 EUR.
  2. Izdajateljica kartice ni NLB: v kolikor se banka/hranilnica in imetnik kartice dogovorita za vklop storitve obročnega plačevanja, ta lahko po opravljenem nakupu na naših prodajnih mestih sam, z odgovorom na prejeti SMS od banke/hranilnice, določi število obrokov, ob nakupu pa ni treba urediti nobene dodatne dokumentacije. Strošek posameznega obroka plača imetnik sam, po pogojih svoje banke.  

 

Imetnik kartice NLB Karanta lahko v naših trgovskih centrih plačujejo na obroke, enostavno in takoj, brez obresti in drugih stroškov, saj te plača Merkur trgovina. Plačilo nakupa lahko razdeli na od 2 do 60 mesečnih obrokov, najvišji znesek je odvisen od razpoložljivega limita na kartici, minimalni obrok je 50 EUR.

V kolikor se banka/hranilnica in imetnik kartice Visa dogovorita za vklop storitve obročnega plačevanja, ta lahko po opravljenem nakupu na naših prodajnih mestih sam, z odgovorom na prejeti SMS od banke/hranilnice, določi število obrokov, ob nakupu pa ni treba urediti nobene dodatne dokumentacije.

Strošek posameznega obroka plača imetnik sam, po pogojih svoje banke.  


Vse dni v mesecu je pametno plačevati s kartico Diners Club, na D-Torek pa se to resnično izplača!

V trgovinah MERKUR si lahko vsak drugi in četrti torek v mesecu ob plačilu s kartico Diners Club zagotovite 10% popust na izbran izdelek*.

Akcija je na voljo zgolj v fizičnih trgovinah MERKUR in ne velja na spletu.

*Popust se ne sešteva z ostalimi kuponi in boni. Velja za nakupe po rednih cenah in ne velja na ostale akcije. Ne velja pri nakupu izdelkov blagovnih znamk iRobot, Liebherr, Miele, bele tehnike Electrolux in klimatskih naprav split in multisplit. Ne velja na storitve (dostava, vnos).

Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov
Informacije

Košarica

Izberite svoj najbližji trgovski center

Za izbran trgovski center vam bomo samodejno prikazovali zaloge.

Zdravo

Ste že nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Prijava

Še niste nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Ustvarite račun in nakupite hitreje.
Ob registraciji si lahko ustvarite tudi Merkurjevo kartico zaupanja, s katero si zagotovite dodatne prihranke.

Registracija

Zaloga v trgovskih centrih

Prikaz zalog je informativne narave. Točen podatek dobite v izbranem trgovskem centru.

Brezplačna pomoč pri nakupu
Brezplačna pomoč pri nakupu
080 88 01

Seznam želja