Brezplačna dostava ob spletnem nakupu nad 30,00 € Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

Nakup na obroke s plačilnimi karticami

V kolikor ima imetnik kartice z izdajateljem kartice (Erste Card d.o.o.) podpisano posebno pogodbo za storitev obročnih nakupov, ta lahko na naših prodajnih mestih razdeli plačilo nakupa, v okviru razpoložljivega limita na kartici, na od 2 od 36 obrokov.

Najnižji znesek mesečnega obroka ni določen. Merkur trgovina kupcu za nakup na obroke ne zaračuna nobenega dodatnega stroška. Plača pa izdajatelju kartice, tj. Erste Card d.o.o., 1,30 EUR na obrok, če se odloči za plačilo na do 12 obrokov, pri plačilu na od 13 do 36 obrokov pa poleg 1,30 EUR na obrok tudi strošek odobritve črpanja, ki znaša 5,99% od zneska oziroma v skladu z njihovim veljavnim cenikom.

 

Vse dni v mesecu je pametno plačevati s kartico Diners Club, na D-Torek pa se to resnično izplača!

V trgovinah MERKUR si lahko vsak drugi in četrti torek v mesecu ob plačilu s kartico Diners Club zagotovite 10% popust na izbran izdelek*.

Akcija je na voljo zgolj v fizičnih trgovinah MERKUR in ne velja na spletu.

*Popust se ne sešteva z ostalimi kuponi in boni. Velja za nakupe po rednih cenah in ne velja na ostale akcije. Popust ne velja za storitve, izdelke blagovnih znamk Miele, Liebherr, iRobot in belo tehniko Electrolux. 

  1. Izdajateljica kartice je NLB: imetnik NLB MasterCard lahko v naših trgovskih centrih plačuje na obroke, enostavno in takoj, brez obresti in drugih stroškov, saj te plača Merkur trgovina. Plačilo nakupa lahko razdeli na od 2 do 60 mesečnih obrokov, najvišji znesek je odvisen od razpoložljivega limita na kartici,  minimalni obrok je 50 EUR.
  2. Izdajateljica kartice ni NLB: v kolikor se banka/hranilnica in imetnik kartice dogovorita za vklop storitve obročnega plačevanja, ta lahko po opravljenem nakupu na naših prodajnih mestih sam, z odgovorom na prejeti SMS od banke/hranilnice, določi število obrokov, ob nakupu pa ni treba urediti nobene dodatne dokumentacije. Strošek posameznega obroka plača imetnik sam, po pogojih svoje banke.  

 

Imetnik kartice NLB Karanta lahko v naših trgovskih centrih plačujejo na obroke, enostavno in takoj, brez obresti in drugih stroškov, saj te plača Merkur trgovina. Plačilo nakupa lahko razdeli na od 2 do 60 mesečnih obrokov, najvišji znesek je odvisen od razpoložljivega limita na kartici, minimalni obrok je 50 EUR.

V kolikor se banka/hranilnica in imetnik kartice Visa dogovorita za vklop storitve obročnega plačevanja, ta lahko po opravljenem nakupu na naših prodajnih mestih sam, z odgovorom na prejeti SMS od banke/hranilnice, določi število obrokov, ob nakupu pa ni treba urediti nobene dodatne dokumentacije.

Strošek posameznega obroka plača imetnik sam, po pogojih svoje banke.  


Vse dni v mesecu je pametno plačevati s kartico Diners Club, na D-Torek pa se to resnično izplača!

V trgovinah MERKUR si lahko vsak drugi in četrti torek v mesecu ob plačilu s kartico Diners Club zagotovite 10% popust na izbran izdelek*.

Akcija je na voljo zgolj v fizičnih trgovinah MERKUR in ne velja na spletu.

*Popust se ne sešteva z ostalimi kuponi in boni. Velja za nakupe po rednih cenah in ne velja na ostale akcije. Ne velja pri nakupu izdelkov blagovnih znamk iRobot, Liebherr, Miele, bele tehnike Electrolux in klimatskih naprav split in multisplit. Ne velja na storitve (dostava, vnos).

Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov

Košarica

Izberite svoj najbližji trgovski center

Za izbran trgovski center vam bomo samodejno prikazovali zaloge.

Zdravo

Ste že nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Prijava

Še niste nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Ustvarite račun in nakupite hitreje.
Ob registraciji si lahko ustvarite tudi Merkurjevo kartico zaupanja, s katero si zagotovite dodatne prihranke.

Registracija

Zaloga v trgovskih centrih

Prikaz zalog je informativne narave. Točen podatek dobite v izbranem trgovskem centru.

Brezplačna pomoč pri nakupu
Brezplačna pomoč pri nakupu
080 88 01
Kuhinja
Kopalnica
Gradnja in obnova
Vrt in okolica
Prazniki