Brezplačna dostava za nakupe nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

Načini plačila

V trgovskih centrih MERKUR lahko nakup poravnate z gotovino ali s plačilnimi karticami Mastercard, Visa, Maestro, Karanta, Activa ali Diners Club. Ponujamo tudi različne možnosti plačila na obroke. 


OBROČNO ODPLAČEVANJE S KARTICAMI

Plačilne kartice z odloženim plačilom omogočajo plačevanje na obroke.  Pri izdajatelju preverite pogoje, ki veljajo za možnosti obročnega odplačevanja za vašo kartico.

Izdajateljica kartice je NLB

imetnik NLB MasterCard lahko v naših trgovskih centrih plačuje na obroke, enostavno in takoj, brez obresti in drugih stroškov, saj te plača Merkur trgovina. Plačilo nakupa lahko razdeli na od 2 do 60 mesečnih obrokov, najvišji znesek je odvisen od razpoložljivega limita na kartici, minimalni obrok je 50 EUR.

Izdajateljica kartice ni NLB

v kolikor se banka/hranilnica in imetnik kartice dogovorita za vklop storitve obročnega plačevanja, ta lahko po opravljenem nakupu na naših prodajnih mestih sam, z odgovorom na prejeti SMS od banke/hranilnice, določi število obrokov, ob nakupu pa ni treba urediti nobene dodatne dokumentacije. Strošek posameznega obroka plača imetnik sam, po pogojih svoje banke.  

 V kolikor se banka/hranilnica in imetnik kartice Visa dogovorita za vklop storitve obročnega plačevanja, ta lahko po opravljenem nakupu na naših prodajnih mestih sam, z odgovorom na prejeti SMS od banke/hranilnice, določi število obrokov, ob nakupu pa ni treba urediti nobene dodatne dokumentacije.

Strošek posameznega obroka plača imetnik sam, po pogojih svoje banke.  

Imetnik kartice NLB Karanta lahko v naših trgovskih centrih plačujejo na obroke, enostavno in takoj, brez obresti in drugih stroškov, saj te plača Merkur trgovina. Plačilo nakupa lahko razdeli na od 2 do 60 mesečnih obrokov, najvišji znesek je odvisen od razpoložljivega limita na kartici, minimalni obrok je 50 EUR.

V kolikor ste imetnik plačilne kartice Diners Club in ste aktivirali njihovo storitev Nakup na obroke, lahko v okviru razpoložljivega kreditnega limita na vaši kartici na Merkurjevih prodajnih mestih razdelite plačilo nakupa na od 2 od 36 obrokov.

Najnižji znesek mesečnega obroka ni določen. Merkur vam za obročno plačilo s plačilno kartico Diners Club ne zaračuna nobenega dodatnega stroška. Plačate pa določene stroške izdajatelju kartice, skladno z njihovim aktualnim cenikom.

Še nimate kartice DINERS? Izdelajte si jo tukaj. Ne spreglejte ugodnosti za nove člane in prvo leto uživajte v brezplačni članarini ter prejmite darilno kartico MERKUR v vrednosti 25 EUR**.


OBROČNO ODPLAČEVANJE - LEANPAY

z možnostmi

  • 6 ali 12 obrokov BREZ OBRESTI,
  • 18, 24, 36, 48, 60, 72 ali 84 obrokov,
  • za zneske od 50 do 12.000 EUR; brez dokumentacije. 

Preverite svoj limit ➜ 
Preverite podrobnosti in pogoje (.pdf) ➜ 


OBROČNO ODPLAČEVANJE - 1stavno, SUMMIT LEASING

Summit leasing do 12 obrokov BREZ OBRESTI: od 3 do 12 obrokov, do 5.000 EUR brez dokumentacije. Do 15.000 EUR z dokumentacijo.

Brezobrestni kredit od 3 do 12 mesečnih obrokov ponujamo za nakupe večje od 100 EUR. Za kredit do 5.000 EUR ne potrebujete nobene dodatne dokumentacije, le osebni dokument, davčno številko, bančno kartico in mobilni telefon. V kolikor bi želeli skleniti kredit v višini nad 5.000 EUR, pa potrebujete dodatno še dokazilo o rednem prihodku (do 10.000 EUR) oziroma dokazilo o rednem prihodku za zadnje tri mesece in dodatno še zadnjo plačilno listo (do 15.000 EUR). Kredit sklenete na blagajni v našem trgovskem centru v samo nekaj minutah.

Podrobne informacije in pogoji za ta kredit (.pdf) ➜ 
Naredite si izračun ➜

Summit leasing od 13 do 84 obrokov: do 36 obrokov in 5.000 EUR brez dokumentacije; do 84 obrokov in 15.000 EUR z dokumentacijo.

Za kredit do 5.000 EUR ne potrebujete nobene dodatne dokumentacije (razen tuji državljani, samozaposleni), le osebni dokument, davčno številko, bančno kartico in mobilni telefon. Za kredit do 15.000 EUR pa potrebujete dodatno še dokazilo o rednem prihodku. Pri kreditih od 13 do 84 obrokov kupec plača obresti po 8,25% letni obrestni meri, stroške odobritve v višini 1,5% od zneska kredita in stroške zavarovanja. Kredit sklenete na blagajni v našem trgovskem centru v samo nekaj minutah.

Podrobne informacije in pogoji za ta kredit (.pdf) ➜ 
Naredite si izračun ➜


Družba MERKUR trgovina, d.o.o. ima sklenjeno pogodbo o posredovanju potrošniških kreditov z družbama Summit leasing Slovenija d.o.o. in Leanpay d.o.o..

Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov
Informacije

Košarica

Izberite svoj najbližji trgovski center

Za izbran trgovski center vam bomo samodejno prikazovali zaloge.

Zdravo

Ste že nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Prijava

Še niste nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Ustvarite račun in nakupite hitreje.
Ob registraciji si lahko ustvarite tudi Merkurjevo kartico zaupanja, s katero si zagotovite dodatne prihranke.

Registracija

Zaloga v trgovskih centrih

Prikaz zalog je informativne narave. Točen podatek dobite v izbranem trgovskem centru.

Brezplačna pomoč pri nakupu
Brezplačna pomoč pri nakupu
080 88 01

Seznam želja