Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €

MERKUR, vse urejeno.

V jesen 2019 smo vstopili z novo oglaševalsko kampanjo «Za dom vreden občudovanja« in s prenovljenim sloganom »Merkur, vse urejeno«. Osredotočamo se na kupčev dom, ki je njegov ponos in si ga lahko ob našem svetovanju na prodajnem mestu in z našimi storitvami uspešno uredi, prenovi ali kakorkoli drugače polepša tako, da ima vse urejeno.

Usmerjamo se na želje potrošnika in jih rešujemo. Naše kupce navdušujemo in jim skupaj z našimi zaposlenimi na prodajnih mestih omogočamo in izboljšujemo nakupno izkušnjo, kakovostno vzdrževanje doma in vrta, delavnice,  nudimo jim vse za gradnjo, obnove, rekreacijo, projekte na ključ, pri vsem jim lahko svetujemo in za naše izdelke in storitve ter opravljeno delo na ključ tudi jamčimo.

Prenavljamo in osvežujemo tudi naša prodajna mesta. Potrošnik lahko na prodajnem mestu zasledi nov in bolj jasen sistem označevanja, ki ga usmerja na stebre z akcijami ali popusti. Osveževati smo pričeli tudi naše trgovine, dodajamo premium segment in nove blagovne znamke. Pri čemer poleg bolj jasnega označevanja akcij, označujemo in izpostavljamo tudi ugodnosti za potrošnika.

Ker verjamemo, da je vse mogoče spremeniti na bolje tako, da je vse urejeno.

Vse urejenoVse urejeno

Are Your Sure?

Exit