Brezplačna dostava za nakupe nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

Merkurjev slovar ugodnih nakupov

TOP CENA

Označuje izdelke, ki so zbrani v rubriki MERKURJEVI CENOVNI ZMAGOVALCI in so kupcem na voljo po ugodni redni ceni. Za te izdelke v sodelovanju z dobavitelji zagotavljamo nespremenjene cene za vsakokratno veljavnost posamezne promocije. Na izdelke opozarjamo s plakati A2 oz. A1 in poličnimi označevalci. Izpisuje se velika cenovka z oznako TOP CENA v desnem zgornjem kotu. Izdelki so kupcem na voljo v okviru razpoložljivega programa posameznega trgovskega centra ali na www.merkur.si.

OUTLET

Označuje izdelke, ki so zanimivi za vsako gospodinjstvo, a jih umikamo iz prodajnega programa, zato so kupcem na voljo do odprodaje zalog. Cene so v času trajanja akcije znižane z visokim popustom, ki je jasno zapisan. Izdelki so na voljo na outlet oddelkih v izbranih trgovskih centrih. Na izdelke po potrebi opozarjamo s plakati A2 oz. A1. Izdelke označujemo z malimi poličnimi cenovkami.

SPLETNA KODA

Spletna koda označuje izdelke v izbrani ponudbi ali celotnii kategoriji na spletni trgovini merkur.si in vam prinaša različne popuste. Spletna koda je vedno časovno omejena in jo vpiše v košarici v pole VPIŠITE KODO KUPONA in v košarici se vam izpiše znesek pridobljenega popusta. Spletne kode in popusti se med seboj ne seštevajo.

AKCIJA

Označuje izdelke, ki imajo v času trajanja akcije znižano ceno ali popust na skupino blaga. Na izdelke opozarjamo s plakati A2 oz. A1 in poličnimi označevalci. Izpisuje se velika cenovka z znakom AKCIJA v desnem zgornjem kotu. Popust se obračuna na računu.

POPUST Z MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

Označuje izdelke, ki imajo v času trajanja akcije znižano ceno all popust na skupino blaga. Akcijska cena velja le ob nakupu z Merkurjevo kartico zaupanja. Na izdelke opozarjamo s plakati A2 oz. A1 in poličnimi označevalci. Izpisuje se velika cenovka z znakom POPUST Z MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA v desnem zgornjem kotu.

RAZDELJENA CENA

Posamezni izdelki so na voljo po “razdeljeni ceni. Lahko jih kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja! EOM 0% Cena izdelka je preprosto razdeljena na 10 delov, pri čemer prvi obrok poravnate ob nakupu, ostale pa v naslednjih 9 mesecih. Odločite se lahko tudi za manjše število obrokov (od 4 do 10).

NOVO

Označuje izdelke, ki imajo redno ceno in so novost v naši ponudbi (velja vsaj dva meseca od uvedbe). Na nove izdelke opozarjamo s plakati in poličnimi označevalci do 2 meseca od uvedbe izdelka na prodajno mesto.

SAMO V MERKURJU

Označuje izdelke, ki so na voljo samo v Merkurju in izbranih franšiznih prodajalnah ter jih ni pri drugih trgovcih. Na izdelke opozarjamo s poličnimi označevalci.

ČISTIMO

Označuje izdelke, ki jih v posameznih trgovskih centrih umikamo iz prodajnega programa in so kupcem na voljo do odprodaje zalog. Cene so v času trajanja akcije znižane z visokim popustom, ki je jasno zapisan. Na izdelke po potrebi opozarjamo s plakati A2 or. A1. Izdelke označujemo z malimi poličnimi cenovkami.

REČENO STORJENO

Označuje Merkurjeve storitve, kjer poleg izdelkov ponujamo tudi mojstra, ki opravi storitev.

SPLETNI HIT

Označuje izdelke, ki so na voljo samo v spletni trgovini merkur.si po posebaj ugodni ceni. Cena je lahko akcijska ali verlja le za omejeno količino izdelkov. 

Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov
Informacije

Košarica

Izberite svoj najbližji trgovski center

Za izbran trgovski center vam bomo samodejno prikazovali zaloge.

Zdravo

Ste že nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Prijava

Še niste nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Ustvarite račun in nakupite hitreje.
Ob registraciji si lahko ustvarite tudi Merkurjevo kartico zaupanja, s katero si zagotovite dodatne prihranke.

Registracija

Zaloga v trgovskih centrih

Prikaz zalog je informativne narave. Točen podatek dobite v izbranem trgovskem centru.

Brezplačna pomoč pri nakupu
Brezplačna pomoč pri nakupu
080 88 01