Merkurjev slovar ugodnih nakupov

AKCIJA

Označuje izdelke, ki imajo v času trajanja akcije znižano ceno ali popust na skupino blaga. Na izdelke opozarjamo s plakati A2 oz. A1 in poločnimi označevalci. Izpisuje se velka cenovka z znakom AKCIJA v desnem zgornjem kotu. Popust se obračuna na računu.

 

TOP PONUDBA

Označuje izdelke, ki so sezonsko zanimivi in so kupcem na voljo po konkurenčni redni ceni. Za te izdelke zagotavljamo enake cene za vsakokratno veljavnost posamezne promocije Na izdelke opozarjamo s plakati A2 az. A1 in poličnimi označevalci. Izpisuje se velika cenovka z znakom TOP PONUDBA v desnem zgornjem kotu

POPUST Z MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

Označuje izdelke, ki imajo v času trajanja akcije znižano ceno all popust na skupino blaga. Akcijska cena velja le ob nakupu z Merkurjvo kartico zaupanja. Na izdelke opozarjamo s plakati A2 oz A1 in poličnimi označevalci. Izpisuje se velika cenovka z znakom POPUST Z MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA v desnem zgomjem kotu.

RAZDELJENA CENA

Posamezni izdelki so na na voljo po "razdeljeni ceni. Lahko jih kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanjal EOM 0% Cena izdelka je preprosto razdeljena na 10 delov, pri čemer prvi obrok poravnate ob nakupu, ostale pa v naslednjih 9 mesecih. Odločite se lahko tudi za manjše število obrokov (od 4 do 10).

NOVO

Označuje izdelke, ki imajo redno ceno in so novost v naši ponudbi (velja vsaj dva meseca od uvedbel. Na nove izdelke opozarjamo s plakati in poličnimi označevalci do 2 meseca od uvedbe izdelka na prodajno mesto.

SAMO V MERKURJU

Omačuje izdelke, ki so na voljo samo v Merkurju in izbranih franšiznih prodajalnah ter jih ni pri drugih trgovcih. Na izdelke opozarjamo s poličnimi označevalci

ČISTIMO

Označuje izdelke, ki jih v posameznih trgovskih centrih umikamo iz prodajnega programa in so kupcem na voljo do odprodaje zalog. Cene so v času trajanja akcije znižane z visokim popustom, ki je jasno zapisan. Na izdelke po potrebi opozarjamo s plakati A2 or. A1. Izdelke označujemo z malimi poličnimi cenovkami.

REČENO STORJENO

Označuje Merkurjeve storitve, kjer poleg izdelkov ponujamo tudi mojstra, ki opravi storitev.

Slovar ugodnih nakupovSlovar ugodnih nakupov

Are Your Sure?

Exit