• Natisni

Pohištveno okovje

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 180 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Click&reserve

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 180,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 180,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 3,90 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Sedaj lahko v spletnem centru Merkur z načinom Click&reserve poiščete izdelke, jih rezervirate in prevzamete v enem izmed naših trgovskih centrov. V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Obešalne kljuke

Ročaji, gumbi

Drsniki

Kotniki

Noge

Odmične spone

Pohištvene ključavnice

Pohištvena kolesa

Spone za pohištvo

Kljuke z navojem

Kljukice za sliko

Lestenčni kavlji

Nosilci

Obročki za ključe

Očesni vijaki

Okrasne kapice

Palice za omaro

Podstavki, čepi

Pohištveni zapahi

Pozaporice

Regulacijske noge

Ročaji za zaboje

Vetrne palice

Vezni elementi

Vodila za predale

Razno

Spletni nakup
  1.  
V akciji
  1.  
Primerjaj (0)

Pohištveno okovje

Potrebujete nove obešalne kljuke, na katere boste obesili svojo oblačila? V Merkurjevi ponudbi izberite ustrezne glede na vaš dom. Med seboj se razlikujejo po številu kljuk, izgledu in barvi. Za kakovostno in stabilno montiranje polic ali drugega pohištva ponujamo širok nabor kotnikov, in nosilcev, ki so lahko tudi dekorativni element. Želite, da je vaše pohištvo mobilno? Potem se odločite za nakup pohištvenih koles, ki jih enostavno zmontirate na poljubno pohištvo. Poleg že naštetih elementov, pa boste v Merkurju našli tudi zapahe, nosilne letve, vezne elemente, spone, drsnike in podstavke za pohištvo.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 34 € 0 € do 34 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. DÖRNER (53)
  2. HETTICH DIY (598)
  3. LIV-KOLESA (5)
  4. MTECH (18)
  5. RUJZ DESIGN (22)
  6. TITAN (14)
  7. ŽELEZNINA (8)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.