• Natisni

Gradnja

Nakup na obroke

Praktični nasveti

Storitev RečenoStorjeno

Hitro in enostavno do izdelkov! Hitri kredit ali obročno odplačevanje je prava odločitev kadar potrebujete denar za načrtovane ali nenačrtovane nakupe. Obiščite Merkurjevo prodajno mesto, kjer boste prejeli informativni izračun, informacije in uredili vse potrebno za sklenitev kredita. Več o nakupih na obroke in hitrih kreditih si preberite na strani kreditov .

Zapri

Med našimi nasveti boste našli raznovrstne informacije, priporočila, ideje in trike za reševanje vsakodnevnih opravil in izzivov. Izberite pravi izdelek za vaše potrebe, postanite sam svoj mojster in prihranite. Ne odlašajte! Naj vaše ideje zaživijo v vsej svoji polnosti! Uživajte v sadovih svojega dela. Presenečeni boste, kaj vse lahko zmorete in naredite. Preberite nasvete.

Zapri

Svetujemo, prenovimo, garantiramo! Z Merkurjevimi mojstri je preurejanje doma bolj enostavno, kot si mislite. Prenova doma vam mora biti veselje in zadovoljstvo, ne pa mučna frustracija. V Merkurju dobite celovito storitev, ki vključuje kakovosten material, svetovanje, ogled na domu, hitro izvedbo, plačilo na obroke ter garancijo na opravljeno delo.

Merkur zagotavlja, da se boste pri prenovi doma namesto skrbem raje posvetili zadovoljstvu. Več informacij o storitvah si lahko preberete na strani storitev.

Zapri

Termoizolacije

Suha gradnja

Stavbno pohištvo

Vodovod in kanalizacija

Elektroinštalacije

Fasade in dodatki

Talne in stenske obloge

Les za gradnjo in dodatki

Barve in premazi

Pleskarska orodja in trakovi

Lepila in tesnilne mase za dom

Gradbena kemija

Ekološka tehnologija

Osnovni gradbeni izdelki in les

Hidroizolacije

Gradbeno železo

Metalurgija

Oprema gradbišč

Gradnja

Zidate novo hišo ali prenavljate starejšo gradnjo? Prelistajte Merkurjeve kategorije in naberite izdelke, ki jih potrebujete. Naredite sebi in svoji družini sanjsko hišo ter varno zavetje v katerega se boste z veseljem vračali.

Prvi in osnovni elementi pri gradnji so opeka, malta, strešna kritina in različne gradbene surovine. Poskrbite tudi za vse ustrezno orodje in naprave, da bo delo potekalo lažje in hitreje. Ko ste osnovo postavili, je čas za nadaljnja opravila.

Da bo pozimi prijetno toplo, je hišo potrebno ustrezno izolirati. Ponujamo vam stiropore različnih dimenzij, estrudirani poliester, stekleno in kameno volno ter folije. Poleg termoizolacije, poskrbite tudi za hidroizolacijo. Z načini zaščite, ki vam jih ponujamo v Merkurju in njihovo ustrezno namestitvijo, bo vaša hiša varna pred zamakanjem in udorom vode.

Z ekološko tehnologijo naredite nekaj še za okolje. Skrb za naravo je v današnjem času zelo pomembna, zato izberite ustrezne čistilne naprave, greznice, rezervoarje za deževnico ali pitno vodo. Verjetno se vam bo vložek v ekološko tehnologijo zdel kar velik, ampak dolgoročno boste veliko prihranili, še več pa naredili za okolje.

Da bo hiša tudi na ven urejena in ustrezno obdelana se sprehodite skozi kategorijo fasade in dodatki ter izberite elemente, ki bodo omogočili popoln izgled hiše.

Sedaj je čas prijetnejših del, ko se bo z vsakim posegom poznalo vzdušje vašega novega ali prenovljenega domovanja. Z gradbeno kemijo boste izravnali površine in jih ugodno pripravili za nadaljnjo obdelavo.

S pomočjo suhe gradnje boste dobili prve zametke izgleda vaše hiše. Pomemben del vsake gradnje je tudi stavbno pohištvo. Z njim boste vašemu domu določili sodoben ali retro pridih. Za ustrezno zaščito pred soncem oknom dodajte senčila, z okensko polico pa pridobite nov prostor za odlaganje ali postavitev rastlinja.

Ko se odločite za polaganje talnih in stenskih oblog, si vzemite čas za temeljit premislek. Če prav se vam mogoče zdi, da talne obloge ne igrajo najpomembnejše vloge pri izgledu, pa jih je potrebno izbrati zelo preudarno. Pomislite kakšen je vaš življenjski stil, ali želite čim enostavnejše vzdrževanje, imate mogoče doma hišnega ljubljenčka in je verjetnost, da bi tla lahko opraskal. Če se boste odločili za pravi material, vam bodo talne obloge služile več deset let ali doživljenjsko. Ob nepravi izbiri in s tem hitremu uničenju površine, pa bodo pokvarile celotni izgled še tako lepo opremljenih prostorov.

Že pri načrtih hiše ste morali razmišljati o poteku vodovoda, kanalizacije in elektroinštalacij. Sedaj je to potrebno tudi uresničiti. Med gradnjo ste napeljali ustrezne cevi za kanalizacijo in vodovod tako v hiši kot tudi okolici. Tudi elektro vodnike in kable ste med zidanjem že napeljali, zato jih je sedaj potrebno povezati še z stikali, vtičnicami, podaljški, varovalkami in signalnimi napravami.

Ko so večja dela v hiši opravljena, je potrebno prostorom dodati vzdušje, ki ste si ga zamislili. To boste lahko naredili s pomočjo različnih barv. Imate tako lesene kot tudi kovinske površine? S širokim naborom Merkurjevih izdelkov boste našli vam ustrezne načine, kako oblikovati prostore za novo domovanje. Nimate dovolj izkušenj? Vas je strah, da končni izgled ne bo takšen kot ste si ga zamislili? Brez skrbi, tudi za to smo poskrbeli. Preglejte naše nasvete o barvah in premazih ter se podučite o vseh opravilih. Pripravili smo vam kratke namige, da bo delo potekalo čim enostavnejše.

Potrebujete nasvet pri gradnji? Preberite namige Merkurjevih strokovnjakov

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.