• Natisni

Greznice

Nakup na obroke

Praktični nasveti

Storitev RečenoStorjeno

Hitro in enostavno do izdelkov! Hitri kredit ali obročno odplačevanje je prava odločitev kadar potrebujete denar za načrtovane ali nenačrtovane nakupe. Obiščite Merkurjevo prodajno mesto, kjer boste prejeli informativni izračun, informacije in uredili vse potrebno za sklenitev kredita. Več o nakupih na obroke in hitrih kreditih si preberite na strani kreditov.

Zapri

Med našimi nasveti boste našli raznovrstne informacije, priporočila, ideje in trike za reševanje vsakodnevnih opravil in izzivov. Izberite pravi izdelek za vaše potrebe, postanite sam svoj mojster in prihranite. Ne odlašajte! Naj vaše ideje zaživijo v vsej svoji polnosti! Uživajte v sadovih svojega dela. Presenečeni boste, kaj vse lahko zmorete in naredite. Preberite nasvete.

Zapri

Svetujemo, prenovimo, garantiramo! Z Merkurjevimi mojstri je preurejanje doma bolj enostavno, kot si mislite. Prenova doma vam mora biti veselje in zadovoljstvo, ne pa mučna frustracija. V Merkurju dobite celovito storitev, ki vključuje kakovosten material, svetovanje, ogled na domu, hitro izvedbo, plačilo na obroke ter garancijo na opravljeno delo.

Merkur zagotavlja, da se boste pri prenovi doma namesto skrbem raje posvetili zadovoljstvu. Več informacij o storitvah si lahko preberete na strani storitev.

Zapri

na stran
Št. zadetkov: 7
na stran
Št. zadetkov: 7

Greznice

Z greznicami zbiramo fekalno odpadno vodo iz gospodinjstva. Greznice lahko uporabljate pri adaptacijah stanovanj ali novogradnjah, njihova uporaba pa je praktična tudi pri počitniških hišah. Vkopljete jih lahko več zaporedno ali samostojno.

Če v okolici novogradnje ni urejene kanalizacije, morajo lastniki zemljišč predvideti komunalne čistilne naprave ali gradnjo greznice.

V zbiralnikih se zbirajo različne tekoče in trdne snovi, ki po odtočnih ceveh iztekajo iz gospodinjstva. Greznica je priprava na čistilno napravo, v njej pa se kopičijo encimi, ki so pomembni za razgradnjo snovi.

Greznica mora biti vgrajena na nepovozni ali povozni površini in na mestu, kjer se lahko vzdržuje. Greznico moramo enkrat letno očistiti, saj v njej poteka razgradnja, ki pa se ne dokonča.

V Merkurjevi ponudbi so na voljo dvo- ali troprekatne greznice, izdelane iz polietilena. Nepretočne greznice so zaprte posode, v katerih se zbirajo odpadne vode in so namenjene za suha stranišča.
V pretočnih greznicah, ki so dvo- ali troprekatne, pa se voda delno očisti in odteče v ponikalnico.

Da boste še bolj ekološko ozaveščeni, preberite Merkurjeve nasvete za ekološko bivanje.  

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 3419 € 0 € do 3419 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. ROTO (7)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.