• Natisni

Ventili

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 180 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Click&reserve

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 180,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 180,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 3,90 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Sedaj lahko v spletnem centru Merkur z načinom Click&reserve poiščete izdelke, jih rezervirate in prevzamete v enem izmed naših trgovskih centrov. V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Spletni nakup
  1.  
V akciji
  1.  
Primerjaj (0)

Ventili

V bivalnih in poslovnih prostorih z uporabo ventilov enostavno nadzorujte in prilagajajte temperaturo. Poleg centralne regulacije temperature je potrebna tudi regulacija na ogrevalih, ki naj bo primerna aktivnostim v posameznem prostoru.

Temperatura v prostoru je odvisna od zunanjih dejavnikov, kot so veter in temperatura okolice; hkrati pa nanjo vplivajo notranji viri toplote. To oddajajo ljudje v prostoru, sončno sevanje skozi okna, toplota razsvetljave in drugih gospodinjskih aparatov – štedilnik, radio in TV aparati, sesalniki za prah in likalniki.

Višino temperature prilagodite namembnosti prostora, ki ga ogrevate – v spalnicah so temperature višje kot na hodniku ali drugih prehodnih delih. Ventili so uporabni, ker vseh prostorov ne uporabljamo istočasno in lahko temperaturo prilagajamo trenutnim potrebam. V prostorih vam bo s pomočjo želene toplote bolj ugodno, saj jo boste lahko izbrali glede na svoje zdravstveno stanje, aktivnost in razpoloženje.

Če sedaj niste zadovoljni s temperaturo v prostorih, izberite ventile, ki bodo dobro regulirali pretok vode; in termostatske glave, ki bodo v prostoru vzdrževale določeno temperaturo. Ventil izberite glede na sistem ogrevanja, ki je v večini objektov dvocevni.

Merkurjeva ponudba obsega kroglične in radiatorske ventile, ki bodo povečali energetsko učinkovitost. Varčno, zanesljivo in prijazno ogrevanje bodo zagotovili termostatski ventili, pri uravnavanju temperature pa na ogrevalnih telesih uporabite termostatske glave.

Termostatske glave obračajte previdno in je ne vrtite preko maksimalnih vrednosti. Glava ne zahteva posebnega vzdrževanja, občasno pa z nje očistite prah, da omogočite neoviran pretok zraka.

Za varno uporabo ogrevalne naprave zavarujte z varnostnimi ventili, ki ščitijo pred previsokim tlakom. Pritisk nastane iz različnih vzrokov, z ventili pa boste omogočili konstantni izhod pritiska.

Bodite preudarni in toploto prilagodite svojim potrebam!

Če potrebujete dodatno pomoč pri ureditvi ogrevalnega sistema, preberite Merkurjeve nasvete

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 46 € 0 € do 46 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. ITAP (9)
  2. KOVINA (9)
  3. LIV (13)
  4. MQ (8)
  5. SCHELL (2)
  6. TREMOLADA (1)
  7. UNITAS (10)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.