• Natisni

LAZURNI PREMAZ ZA LES SADOLIN SADOLIN TIK EXTRA 0.75

Šifra izdelka: 1761997

Cena:
11,69 € /KOS
 
Cena za L 15,5867 €
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 180 €
Premaz za trajno in transparentno zaščito lesa,posebej primerno za lesene dele, ki so izpostavljeni hujšim vremenskim vplivom. Lesenim površinam daje prijeten svilnat lesk, barva tika. Vsebina: 0,75 L.

  • Odporen na atmosferske vplive, zlasti UV žarke.
  • Enostavno nanašanje in dober oprijem na podlago.
  • Poudarja naravno barvo lesa. .

Zaščitite lesene elemente, ki jih imate v vašem domu ali okolici. Les je kot naravni element zelo hvaležen in zaželen material z dolgo življenjsko dobo. Za ohranjanje njegove funkcionalnosti in naravne lepote pa je potrebno nekajkrat letno poskrbeti za primerno nego. Sadolinovi proizvodi zanesljivo ščitijo les pred UV žarki, glivicami, vlago in plesnijo ter mu kljub premaznemu sloju vseeno pustijo dihati.

Vsestransko uporaben

Sadolin Extra je tankoslojna lazura, ki zagotavlja obstojno zaščito lesa in površinam nadene sijaj. Lazura prodre globlje v les in ga ščiti tudi od znotraj, zato je posebej primeren za učinek odprtih por in proste gradbene elemente, pri tem pa lesni vzorec ostane viden.

Premaz poudarja naraven videz in barvo lesa in ga učinkovito ščiti pred mehaničnimi in kemičnimi poškodbami. Premaz Extra je primeren za barvno zaščito vrtnih ut, pergol in brunaric, uporaben pa je tudi v notranjosti doma za zaščito lesenih tal in opažev. Premaz se odlično obnese predvsem na lesenih površinah, ki so izpostavljene hujšim vremenskim vplivom.

Enostaven za nanos

Lazurni premaz nanesite na razmaščen in suh les, nanašate pa ga lahko z valjčkom, gobo, čopičem ali s potapljanjem.

Opozorilo

Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite oznako in informacije o proizvodu.

Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj