• Natisni

IR paneli

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 180 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Click&reserve

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 180,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 180,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 3,90 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Sedaj lahko v spletnem centru Merkur z načinom Click&reserve poiščete izdelke, jih rezervirate in prevzamete v enem izmed naših trgovskih centrov. V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 15
1 2
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 15
1 2

IR paneli

Izbira ogrevalnega sistema v vašem domovanju je izredno velikega pomena. Na to vplivajo številni dejavniki – stroški energentov, način gradnje doma, vaše potrebe in želje… Da bo vaša izbira nekoliko enostavnejša smo v Merkurju pripravili številne nasvete s področja ogrevanja. Priporočamo vam, da jih pregledate, saj boste zagotovo spoznali marsikatero novo informacijo in zanimive trike.

IR paneli so sodoben sistem ogrevanja. Infrardeče ogrevanje je naraven, zdrav in varčen način ogrevanja. Primerljiv je z ogrevanjem s katerim nas sonce greje že od nekdaj. Paneli oddajajo dolge infrardeče valove, te nas grejejo neposredno in dajejo prijeten topel občutek že pri temperaturah, ki so za nekaj stopinj nižje.

Gretje z infrardečo energijo ni samo varno, ampak vpliva tudi zelo blagodejno na človeško telo. Žarki prodrejo v tkivo in tako telo enakomerno ogrevajo. Izboljša se prekrvavitev, aktivacija molekul in fizikalnih oz. biokemičnih procesov. Energija v telesu se drastično izboljša, zmanjšuje se stres, izboljša se krvni obtok…

Izkoristek grelnega panela je zelo učinkovit, saj je ta skoraj stoodstoten. Čeprav je vložek v takšen sistem ogrevanja kar velik, pa se skozi leta uporabe vsi stroški povrnejo oz. boste imeli kasneje zelo nizke stroške ogrevanja. Takšen način ogrevanja preprečuje nastanek vlage, vsako sobo pa je možno ogrevati v različni temperaturi.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 915 € 0 € do 915 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. VITALHEIZUNG (15)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.