• Natisni

Dodatna oprema

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 180 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačno telefonsko naročanje

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 180,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 180,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 3,90 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Olajšajte si nakup! Omogočamo vam tudi naročanje izdelkov preko brezplačne telefonske številke 080 88 01. Telefonska naročila za izdelke, ki imajo košarico (ikona) lahko oddate od ponedeljka do sobote od 7:00 do 20:00. Pri naročilih preko telefona lahko izberete izključno plačilo po povzetju (plačilo preko plačilne kartice ni možno).

Zapri

Spletni nakup
  1.  
Primerjaj (0)
na stran
Št. zadetkov: 2
na stran
Št. zadetkov: 2

Dodatna oprema

Da se boste pravočasno ogreli ali ohladili, poskrbite za dobro ohranjenost klimatskih naprav. Merkur vam ponuja pripomočke za enostavnejše vzdrževanje, ki so izdelani iz kakovostnega materiala. Za varčevanje z energijo izberite inventor za opravljanje klimatske naprave na dolge razdalje in kovinske konzole za za namestitev klimatskih naprav na stene.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 65 € 0 € do 65 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. ASADA (1)
  2. INVENTOR (1)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.