• Natisni

Multi split

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 180 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačno telefonsko naročanje

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 180,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 180,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 3,90 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Olajšajte si nakup! Omogočamo vam tudi naročanje izdelkov preko brezplačne telefonske številke 080 88 01. Telefonska naročila za izdelke, ki imajo košarico (ikona) lahko oddate od ponedeljka do sobote od 7:00 do 20:00. Pri naročilih preko telefona lahko izberete izključno plačilo po povzetju (plačilo preko plačilne kartice ni možno).

Zapri

Spletni nakup
  1.  
Primerjaj (0)
na stran
Št. zadetkov: 9
na stran
Št. zadetkov: 9

Multi split klimatske naprave in ventilatorji

Želite ohladiti prostor in vaša stara klima ni več tako učinkovita kot bi si želeli? Odločite se za nakup nove! V soparnih in vročih prostorih je težko opravljati delo, biti pri njem skoncentriran, prav tako pa prevelika vročina ne dene dobro vašemu zdravju. Ohladite se z novo klimo.

Pred nakupom klimatske naprave temeljito razmislite kako kakovostno potrebujete – predvsem kako močno naj vam shladi izbrani prostor. Enostavno premerite prostor in določite koliko oseb je povprečno v njem. Priporočamo vam nakup klimatskih naprav iz energetskega razreda A++, saj je njihovo delovanje okolju prijazno, hkrati pa za svoje delovanje ne povzročijo veliko stroškov.

Multi split klimatske naprave so namenjene za hlajenje v več notranjih in eni zunanji enoti. Določeni modeli pa vam omogočajo tudi funkcijo avtomatičnega vklopa glede na nastavljeno temperaturo.

Njihova montaža je enostavna, predvsem na beli steni je zelo neopazen element v vašem domu. Napeljavo je možno skriti med stene.

Pri nastavitvi temperature pazite, da ta ne bo prenizka glede na tiso, ki je v ozračju. Prevelika temperaturna razlika lahko močno ogrozi zdravje predvsem otrok, starejših ljudi in živali. Pri hlajenju bodite zmerni!

Večina klimatskih naprav poleg hlajenja omogoča tudi ogrevanje prostora. Tako boste z nakupom ene naprave pridobili obe funkciji.

Svetujemo vam, da klimo redno vzdržujete in vsako sezono pregledate, saj bo le tako ohranila kakovost svojega delovanja. S tem jo boste lahko uporabljali veliko dalj časa.

Njihova uporaba je preprosta, kar omogoča tudi daljinski upravljalnik (tega vsebuje večina klimatskih naprav v naši ponudbi.) Pri vsaki klimi je možnost nastavitve različnih načinov pihanja zraka – jakost, temperatura in smer pihanja.

Uživajte v prijetnih poletnih dneh ter v toplih zimskih večerih!


Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 2117 € 0 € do 2117 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. GORENJE (4)
  2. VIVAX (5)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.