• Natisni

Prenosne

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 180 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačno telefonsko naročanje

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 180,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 180,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 3,90 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Olajšajte si nakup! Omogočamo vam tudi naročanje izdelkov preko brezplačne telefonske številke 080 88 01. Telefonska naročila za izdelke, ki imajo košarico (ikona) lahko oddate od ponedeljka do sobote od 7:00 do 20:00. Pri naročilih preko telefona lahko izberete izključno plačilo po povzetju (plačilo preko plačilne kartice ni možno).

Zapri

na stran
Št. zadetkov: 4
na stran
Št. zadetkov: 4

Prenosne klimatske naprave in ventilatorji

Imate doma stensko klimatsko napravo, vendar bi radi shladili tudi druge prostore? Seveda se montirane klime ne da premakniti v drug prostor. Zato pa vam v Merkurju ponujamo za ta namen oblikovane prenosne klimatske naprave.

Pred nakupom klimatske naprave temeljito razmislite kako kakovostno potrebujete – predvsem kako močno naj vam shladi izbrani prostor. Enostavno premerite prostor in določite koliko oseb je povprečno v njem. Priporočamo vam nakup klimatskih naprav iz energetskega razreda A++, saj je njihovo delovanje okolju prijazno, hkrati pa za svoje delovanje ne povzročijo veliko stroškov.

Prednost prenosnih klimatskih naprav je razvidna že iz njihovega poimenovanja – so zelo enostavne za transport. To jim omogočajo transportna kolesca. Naj vas ne bo strah, zaradi priročne velikost, ne zasedejo preveč prostora.

Pri nastavitvi temperature pazite, da ta ne bo prenizka glede na tiso, ki je v ozračju. Prevelika temperaturna razlika lahko močno ogrozi zdravje predvsem otrok, starejših ljudi in živali. Pri hlajenju bodite zmerni! Prav tako ne sedite direktno pod klimo oz. smerjo pihanja mrzlega zraka. Zaradi usmerjene koncentracije hladnega zraka, se lahko prehladite ali vas bo »bolelo« telo.

Svetujemo vam, da klimo redno vzdržujete in vsako sezono pregledate, saj bo le tako ohranila kakovost svojega delovanja. S tem jo boste lahko uporabljali veliko dalj časa.

Njihova uporaba je preprosta, kar omogoča tudi daljinski upravljalnik (tega vsebuje večina klimatskih naprav v naši ponudbi). Večina klim ima možnost nastavitve različnih načinov pihanja glede na jakost, temperaturo in smer pihanja.

Želimo vam prijetno ohladitev v vročih poletnih dneh. Če potrebujete dodatno pomoč pri izbiri ventilatorjev, preverite Merkurjeve nasvete strokovnjakov

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 750 € 0 € do 750 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. DELONGHI (3)
  2. INVENTOR (1)

VRSTA NAPRAVE

  1. PRENOSNA (4)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.