• Natisni

Etažni kotli in kamini

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 180 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Storitev RečenoStorjeno

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 180,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 180,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 3,90 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Svetujemo, prenovimo, garantiramo! Z Merkurjevimi mojstri je preurejanje doma bolj enostavno, kot si mislite. Prenova doma vam mora biti veselje in zadovoljstvo, ne pa mučna frustracija. V Merkurju dobite celovito storitev, ki vključuje kakovosten material, svetovanje, ogled na domu, hitro izvedbo, plačilo na obroke ter garancijo na opravljeno delo.

Merkur zagotavlja, da se boste pri prenovi doma namesto skrbem raje posvetili zadovoljstvu. Več informacij o storitvah si lahko preberete na strani storitev.

Zapri

na stran
Št. zadetkov: 5
na stran
Št. zadetkov: 5

Etažni kotli in kamini

Ste se odločili za prenovitev oz. posodobitev ogrevalnega sistema v vašem domu? Ker je izbira izdelkov zares velika, ti pa se med seboj razlikujejo glede na energente, stopnjo izkoristka in onesnaževanja, je včasih zelo težko izbrati ustrezno napravo. Da vam bomo pri izbiri nekoliko pomagali, vam priporočamo, da is preberete Merkurjeve nasvete s področja ogrevanja. Predstavili smo številne načine ogrevanja, zato boste zagotovo spoznali marsikatero novo informacijo. Pripravili smo tudi številne trike, ki bodo omogočili prihranek stroškov.

Eden izmed načinov ogrevanja je tudi s pomočjo etažnih kotlov in kaminov. Ti so narejeni za uporabo v nepodkletenih stanovanjskih hišah in blokih, kjer ni urejenega centralnega ogrevanja in montaža klasične kotlovnice ni mogoča.

Kotli predstavljajo varčen način, saj je s tem sezonska poraba goriva zelo majhna. Etažni kotli in kamini imajo dolgo življenjsko dobo. Ena polnitev omogoča večurno gorenje.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 1450 € 0 € do 1450 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. ABC PROIZVOD (3)
  2. SENKO (2)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.