• Natisni

Kosilnice in kose

Zamenjajte svojo STARO kosilnico ZA NOVO robotsko kosilnico Gardena in izkoristite DODATEN POPUST v višini 120 €!

Vabljeni, da do 30. 6. 2018, oz. do odprodaje zalog, izkoristite akcijo "Staro za novo" in odpeljete domov eno od odličnih robotskih kosilnic Gardena. Popust velja ob nakupu katere koli robotske kosilnice iz rednega prodajnega programa (Sileno City 250, Sileno City 500, R70Li, Sileno, Sileno+) in ni pogojen z vračilom vaše stare kosilnice.

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 180 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Click&reserve

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 180,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 180,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 3,90 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Sedaj lahko v spletnem centru Merkur z načinom Click&reserve poiščete izdelke, jih rezervirate in prevzamete v enem izmed naših trgovskih centrov. V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Akumulatorske kosilnice

Bencinske kosilnice

Električne kosilnice

Robotske kosilnice

Ročne kosilnice

Motorne kose

Akumulatorske kosilnice z nitko

Električne kosilnice z nitko

Spletni nakup
 1.  
V akciji
 1.  
Primerjaj (0)
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 114
1 2 3 4 5
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 114
1 2 3 4 5

Kosilnice in rahljači

Košnja trave je eno najpomembnejših opravil za vzdrževanje lepe zelenice. Z redno in pogosto košnjo boste poskrbeli za pravilno rast in razraščanje travnih bilk in korenin.

Pred nakupom kosilnice razmislite, kakšna je velikost površine; ali gre za odprt ali zaprt teren z ovirami in kako pogosto boste kosili.

Za različno oblikovane travne površine so primerne različne kosilnice. Zato smo v Merkurju pripravili pester nabor in lahko izbirate med akumulatorsko kosilnico z rezili, baterijsko, električno, motorno, rožno, nitki, ki je akumulatorska ali električna.

Za večje površine in zahtevnejša pobočja nam veliko dela olajša samohodna kosilnica. Med seboj pa se ločijo tudi po moči in širini rezila. Za vse, ki vam košnja trave nikakor ni v veselje pa je odlična izbira robotska kosilnica, ki bo vse naredila namesto vas.

Da bo vaša trata najlepše urejena pa vam priporočamo nakup rahljača zelenic. Z njim boste trato prezračili in obogatili s hranili ter zrakom. Preberite tudi Merkurjeve nasvete za vzdrževanje lepe zelenice

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 1680 € 0 € do 1680 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. AGRO (1)
 2. AL-KO (12)
 3. BOSCH (25)
 4. EINHELL (11)
 5. GARDENA (10)
 6. GREENWORKS (16)
 7. KAWASAKI (6)
 8. MCCULLOCH (6)
 9. MTD (17)
 10. WOLF (9)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.