• Natisni

Okovje

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Pohištveno okovje

Okovje za vrata

Ostalo okovje

V akciji
 1.  
Spletni nakup
 1.  
Primerjaj (0)

Okovje

V Merkurjevi ponudbi najdete pohištveno orodje, nabiralnike, pohištveni in zidni trezor, stojala za kolo in okovje za vrata.

V predsobi ali garderobnem prostoru svoja oblačila obesite na obešalne kljuke. Razlikujejo se po izgledu, barvi in številu kljuk. Dodaten shranjevalni prostor lahko pridobite z montiranjem polic, dodajte pa jim kotnike za kakovostno in stabilno montažo. V poslovnih ali bivalnih prostorih imate lahko mobilno pohištvo, saj lahko kosu pohištva preprosto dodate pohištvena kolesa. V Merkurjevi ponudbi so na voljo tudi nosilne letve, zapahi, vezni elementi, spone, drsnike in podstavke za pohištvo.

Pred renoviranjem ali vgradnjo novih vrat zavijte v naše trgovine po vse pripomočke. Vrata potrebujejo ovalne, okrogle ali kvadratne kljuke. Z njimi lahko ustvarite sodobni izgled in pestrost različnih barv. Sami lahko zamenjate tudi ključavnico, saj vam ponujamo širok nabor cilindričnih vložkov. Izognite se loputanju z vrati in izberite blažilec.
Široka ponudba obsega tudi pohištveni trezor na ključ ali kodo, nabiralnike za pošto, kolesarska stojala in dodatno okovje kot so kotna profila, ploske palice, kvadratne in okrogle cevi.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 269 € 0 € do 269 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. BIVA (20)
 2. BURG-WÄCHTER (13)
 3. CONMETALL (4)
 4. DOMAX (24)
 5. GAH ALBERTS (132)
 6. HETTICH DIY (750)
 7. LIV-KOLESA (5)
 8. MQ (74)
 9. MTECH (20)
 10. RUJZ DESIGN (25)
 11. TITAN (169)
 12. WALTECO (74)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.