• Natisni

Okovje

Pohištveno okovje

Okovje za vrata

Ostalo okovje

V akciji
 1.  
Spletni nakup
 1.  
Primerjaj (0)

Okovje

V Merkurjevi ponudbi najdete pohištveno orodje, nabiralnike, pohištveni in zidni trezor, stojala za kolo in okovje za vrata.

V predsobi ali garderobnem prostoru svoja oblačila obesite na obešalne kljuke. Razlikujejo se po izgledu, barvi in številu kljuk. Dodaten shranjevalni prostor lahko pridobite z montiranjem polic, dodajte pa jim kotnike za kakovostno in stabilno montažo. V poslovnih ali bivalnih prostorih imate lahko mobilno pohištvo, saj lahko kosu pohištva preprosto dodate pohištvena kolesa. V Merkurjevi ponudbi so na voljo tudi nosilne letve, zapahi, vezni elementi, spone, drsnike in podstavke za pohištvo.

Pred renoviranjem ali vgradnjo novih vrat zavijte v naše trgovine po vse pripomočke. Vrata potrebujejo ovalne, okrogle ali kvadratne kljuke. Z njimi lahko ustvarite sodobni izgled in pestrost različnih barv. Sami lahko zamenjate tudi ključavnico, saj vam ponujamo širok nabor cilindričnih vložkov. Izognite se loputanju z vrati in izberite blažilec.
Široka ponudba obsega tudi pohištveni trezor na ključ ali kodo, nabiralnike za pošto, kolesarska stojala in dodatno okovje kot so kotna profila, ploske palice, kvadratne in okrogle cevi.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 269 € 0 € do 269 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. BIVA (22)
 2. BURG-WÄCHTER (14)
 3. DOMAX (25)
 4. GAH ALBERTS (131)
 5. HETTICH DIY (758)
 6. LIV-KOLESA (5)
 7. MQ (76)
 8. MTECH (20)
 9. RUJZ DESIGN (25)
 10. TITAN (169)
 11. WALTECO (74)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.