• Natisni

Ustvarjalni program

10 % popust na ustvarjalni program RAYER

Popust velja od 22. 6. do 10. 7. 2017 za izdelke RAYHER za ustvarjanje na zalogi oz. do prodaje zalog. Ne velja za izdelke vključene v druge Merkurjeve akcije. Ne velja v franšiznih prodajalnah.

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Slikarska platna in pribor

Slikarske barve

Modelirne mase

Pripomočki za modelirne mase

Šatulje, leseni dodatki

Stiropor, oblike iz umetne mase

Hobi žice, škarje, malo orodje

Luknjači, štampiljke, šablone

Perle

Izdelava nakita: dodatki in orodje

Papir, filc, pena, krep

Barve za steklo

Barve za tekstil

Servietna in decoupage tehnika

Ustvarjalni seti

Drobni dodatki

V akciji
  1.  
Spletni nakup
  1.  
Primerjaj (0)
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 754
1 2 3 4 5
Akcija
BARVA ZA TEKSTIL DYLON ČRNA 12 350 G VELVET BLACK
-10%

BARVA ZA TEKSTIL DYLON ČRNA 12 350 G VELVET BLACK

Cena: 8,89 €

Akcijska cena: 8,00 € /KOS

 

Popust: 0,89 €

Akcija
LESENI USTVARJAL. DODATKI RAYHER PIROGRAF 9 NASTAVKOV + STOJALO
-10%
Akcija
USTVARJALNI SET RAYHER USTVARJALNI SET Z VELIKO MOŽNOSTI
-10%

USTVARJALNI SET RAYHER USTVARJALNI SET Z VELIKO MOŽNOSTI

Cena: 9,99 €

Akcijska cena: 8,99 € /GRN

 

Popust: 1,00 €

Akcija
SLIKARSKA BARVA RAYHER SET AKRILNIH BARV ARTIST' S 12X12 ML
-10%
Akcija
SLIKARSKO PLATNO, PRIBOR RAYHER 50X70 CM, 330 G/M2 100% BOMBAŽ
-10%
Akcija
IZDELAJ SVOJO PTIČJO HIŠICO USTVARJALNI SET
-10%

IZDELAJ SVOJO PTIČJO HIŠICO USTVARJALNI SET

Cena: 5,99 €

Akcijska cena: 5,39 € /GRN

 

Popust: 0,60 €

Akcija
SLIKARSKA BARVA RAYHER SET AKRILNIH BARV ARTISTS 6X75 ML
-10%

SLIKARSKA BARVA RAYHER SET AKRILNIH BARV ARTISTS 6X75 ML

Cena: 16,99 €

Akcijska cena: 15,29 € /ZAV

 

Popust: 1,70 €

Akcija
MODELIRNA MASA FIMO SOFT 9, ČRNA 56 G
-10%

MODELIRNA MASA FIMO SOFT 9, ČRNA 56 G

Cena: 1,79 €

Akcijska cena: 1,61 € /KOS

 

Popust: 0,18 €

Akcija
SLIKARSKO PLATNO, PRIBOR RAYHER 30X30 CM, 330 G/M2 100% BOMBAŽ
-10%
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 754
1 2 3 4 5

Ustvarjalni program

Imate ustvarjalno žilico? Radi sami okrašujete dom, z doma izdelanimi darili obdarujete prijatelje ali pa v prostem času radi posežete po sproščujočih dejavnosti? Ustvarjanje ima enak učinek kot meditativno sproščanje, zato se opremite s čopiči, barvami, škarjami in papirjem!

Poleg kotička za delo si doma uredite tudi umetniški kotiček, ki ga lahko uporabljate za hobi ali profesionalno uporabo. Odločite se lahko za različne vrste ustvarjanja in v Merkurju poiščete ves potreben material in pripomočke. Slikarsko navdahnjeni slikajte na platna različnih dimenzij in spoznajte trike uporabe slikarskih barv. Izpopolnite svojo tehniko slikanja z akrilnimi ali oljnimi barvami, rišete pa lahko tudi na steklo in popestrite razgled skozi okno.

Če vam bolj kot risanje leži oblikovanje, lahko z modelirno maso ustvarite karkoli – od kroglic za nakit do igračk za otroke. Masa omogoča tudi inovativno oblikovanje dodatkov za dom, ki bodo popestrili pohištvo. Za utrditev in združevanje delov je idealna žica, s katero lahko kombinirate izdelke ali pa jo uporabite samostojno za malce drugačno oblikovanje. Z njo lahko oblikujete nakit in nanjo natikate raznovrstne perle ali pa jo dodate drugim materialom.

Poleg dekorativnih izdelkov lahko sami ustvarite nakit zase ali za prijatelje ter jih tako obdarujete s povsem lastno izdelanim darilom. Nakit lahko izdelate tudi s perlami različnih dimenzij in barv, za kakovostno izdelane kose nakita pa potrebujete oblikovalske klešče, vrvice, žico in laks. Manj znan način izdelovanja nakita je iz lesenih perlic, ki jih obdate s servieti ali namiznimi prtički. Z uporabo lepila in prtičkov lahko oblepite tudi darilne škatle, foto okvirje, etuije za očala in kose pohištva. Pustite, da se servieti posušijo in dobro oprimejo podlage, za bleščeč učinek pa lahko dodate tudi posebno lepilo.

Veliko ustvarjalnih in dekorativnih možnosti imate na voljo tudi pri okraševanju prazničnih prostorov, aranžmajskih ureditvah in dekoracijah novoletnih jelk. Sami lahko izdelate okraske ali preuredite stare – uporabite barve, serviete ali dodatke. Novoletna praznovanja bodo na ta način še bolj domača, prav tako vzdušje pa si lahko s skupnim družinskim izdelovanjem ustvarite tudi za velikonočne praznike. Mizo naj poleg okusne hrane in potice krasijo dekorativna in trajna jajčka iz stiropora, ki jih lahko pobarvate in okrasite.

Poleg praznikov pa veliko časa v družbi družine in prijateljev preživimo tudi za čas praznovanj rojstnih dni, obletnic in drugih posebnih priložnosti. Ni vam potrebno kupovati vabil, saj lahko razpošljete svoja lastna. Pobrskajte po spominu, spletu in številnih ustvarjalnih portalih in s kombinacijo pentelj, barv, nalepk, naravnih dekorativnih koščkov in še česa izdelajte unikatna vabila. Pri tem vam lahko z luknjači ali štampiljkami pomagajo otroci in sami izdelajo vabila za svoje prijatelje.

Zarise čopičev, barvic in barv prenesite tudi na stene svojega doma in pri tem ne upoštevajte meja. Za sodoben učinek kombinirajte materiale, kot so barve, filc, pena in krep papir. Nanje lahko rišemo, jih šivamo, režemo in oblikujemo.


S kombiniranjem pripomočkov in materialov, ki so na voljo v ustvarjalnem programu, boste obogatili svojo domišljijo, prijetno preživljali prosti čas in lepo razveselili svoje najdražje. Če potrebujete dodatno idejo ali trik za pomoč pri ustvarjanju, preverite nasvete Merkurjevih strokovnjakov.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 148 € 0 € do 148 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. C.KREUL (56)
  2. DYLON (9)
  3. FIMO (49)
  4. RAYHER (640)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.