• Natisni

Žari na oglje

Spletni nakup
 1.  
Primerjaj (0)
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 13
1 2
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 13
1 2

Žari na oglje

Če pripravljate piknik ali posebno druženje, boste gostom zagotovo želeli postreči z odličnimi jedmi. Za najbolj pristen okus z žara izberite žar na oglje, ki hrani daje avtentičen okus.

Druženje bo še bolj zabavno, če se boste priprave hrane lotili skupaj z gosti. Razdelite si sestavine in živila, organizirajte delovne postaje in pripravite solate ter priloge, pecite meso, hkrati pa lahko v hladnih prostorih ali hladilnih torbah hranite tudi vnaprej pripravljene sladice.

Manjši žari so primerni za peko manjših kosov mesa, pleskavic, čevapčičev, klobas in ražnjičev. Za peko večjih kosov potrebujemo žare z večjimi rešetkami. Peka na žarih na oglje potrebuje več pozornosti in ni primerna za uporabo v zaprtih prostorih.

Žari na oglje vam omogočajo višjo temperaturo kot ostali žari, za gorivo pa lahko uporabimo les za žar, brikete ali oglje. Priprava na ognju ima dodaten čar zaradi odprtega ognja, lepo pa se poda tudi na vrt v popoldanskih ali večernih urah.

Priporočamo, da izberete žar z večjo dimenzijo in pokrovom, ki omogoča indirektno peko. Izberite model z režami za reguliranje dovoda zraka, prav tako pa vam bo dvižna rešetka olajšala dodajanje briketov, oglja ali sekancev med peko.

V Merkurjevi ponudbi lahko izbirate med žari različnih dimenzij in materialov delovne površine, kot je emajl, kromirano in legirano jeklo. Nekateri žar vsebujejo kolesca in so zato primerni za transport. Žaru priložite tudi vso potrebno opremo in goriva, tako pa boste pripravljeni za odličen piknik za vaše prijatelje in družino. Če želite uživati na prostem in prirejati prijetna druženja, preverite Merkurjeve nasvete.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 469 € 0 € do 469 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. BIVA (4)
 2. MQ (1)
 3. PLAMEN (1)
 4. WEBER (7)

VELIKOST POVRŠINE ZA PEKO

 1. 40/25 CM (1)
 2. 47X24 CM (1)
 3. 48X33 CM (1)
 4. 50X26 CM (1)
 5. 60X40 CM (1)
 6. FI 37 CM (1)
 7. FI 47 CM (1)
 8. FI 50 CM CM (1)
 9. FI 55 CM (1)
 10. FI 57 CM (4)
Prikaži manj   Prikaži več  

MATERIAL DELOVNE POVRŠINE

 1. EMAJL (1)
 2. KROMIRANO JEKLO (5)
 3. LEGIRANO JEKLO (7)

GARANCIJSKI ROK

 1. 0 (6)
 2. PROGRAM GARANCIJE: 10 LET (7)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.