Nočno nakupovanje


Nagradna igra! MERKUR POVRNE 5.000,00 EUR ZA IZDELAVO FASADE


AKCIJA! IZBRANI IZDELKI BELE TEHNIKE BREZ DDV

Akcija na izbrane izdelke BELE TEHNIKE brez DDV velja od 15. do 25. 3. 2017. Kupec dobi popust v višini preračune stopnje DDV, kar se šteje kot nakup s priznanim 18,03 % popustom. Določeni izdelki so na voljo po naročilu.


AKCIJA! IZBERI 4 - PLAČAJ 3


NAGRADNA IGRA BOKASHI ORGANICO


DARILO ob nakupu IAMS briketov za pse

Ob nakupu 2x 3 kg ali 1x 12 kg vreče IAMS briketov za pse prejmete darilo - 8in1 Dental kosti, ki poskrbijo za dolgotrajno zabavo in ustno higieno!


AKCIJA! 10 ali 15 % popust na izbrano strešno kritino ESAL

AKCIJA! 10 ali 15 % popust na izbrano strešno kritino ESAL do 30. 4. 2017 na zalogi oz. do prodaje zalog. Popusti ne veljajo za izdelke vključene v druge Merkurjeve akcije, izdelke označene s "klicajem", izdelke "Pokaži in prihrani", rezervne dele in dodatke. Ne velja v franšiznih prodajalnah.


AKCIJA! 20 % popust na posodo Tefal

AKCIJA! 20 % popust na posodo Tefal od 9. do 27. 3. 2017 na zalogi oz. do prodaje zalog. Popusti ne veljajo za izdelke vključene v druge Merkurjeve akcije, izdelke označene s "klicajem", izdelke "Pokaži in prihrani", rezervne dele in dodatke. Ne velja v franšiznih prodajalnah.


AKCIJA! 30 % popust na izbrane roloje

AKCIJA! 30 % popust na izbrane roloje od 9. do 27. 3. 2017 na zalogi oz. do prodaje zalog. Popusti ne veljajo za izdelke vključene v druge Merkurjeve akcije, izdelke označene s "klicajem", izdelke "Pokaži in prihrani", rezervne dele in dodatke. Ne velja v franšiznih prodajalnah.


AKCIJA! 20 % popust na ležišča HITEX

AKCIJA! 20 % popust na ležišča HITEX od 9. do 27. 3. 2017 na zalogi oz. do prodaje zalog. Popusti ne veljajo za izdelke vključene v druge Merkurjeve akcije, izdelke označene s "klicajem", izdelke "Pokaži in prihrani", rezervne dele in dodatke. Ne velja v franšiznih prodajalnah.


KUPON za 10 % popust pri nakupu notranjih zidnih barv


KUPON za 10 % popust pri nakupu vrtnega orodja


AKCIJA! 20 % popust na izdelke VITAKRAFT

AKCIJA! 20 % popust na izdelke VITAKRAFT od 9. do 27. 3. 2017 na zalogi oz. do prodaje zalog. Popusti ne veljajo za izdelke vključene v druge Merkurjeve akcije, izdelke označene s "klicajem", izdelke "Pokaži in prihrani", rezervne dele in dodatke. Ne velja v franšiznih prodajalnah.


AKCIJA! 15 % popust na električno orodje BOSCH

AKCIJA! 15 % popust na električno orodje BOSCH od 9. do 27. 3. 2017 na zalogi oz. do prodaje zalog. Popusti ne veljajo za izdelke vključene v druge Merkurjeve akcije, izdelke označene s "klicajem", izdelke "Pokaži in prihrani", rezervne dele in dodatke. Ne velja v franšiznih prodajalnah. Od sedaj naprej je na voljo možno brezplačno podaljšati garancijo za Bosch električna orodja za domače mojstre iz 2 na 3 leta! Garancija velja za električna, merilna ter vrtna orodja Bosch. S prijavo na www.merkur.si/garancija-bosch registrirjte svoje orodje in uživajte v dodatnih prednostih!


AKCIJA! 20 % popust na izbrane izdelke za nego las REMINGTON


AKCIJA! 40 % popust na izdelke FURMINATOR za razdlakanje kužkov in muckov

AKCIJA! Furminator je orodje št. 1 na svetu, ki varno in učinkovito odstrani več kot 90 % vse odmrle dlake ter poddlake. 40 % popust na izdelke FURMINATOR za razdlakanje kužkov in muckov od 9. do 27. 3. 2017 na zalogi oz. do prodaje zalog. Popusti ne veljajo za izdelke vključene v druge Merkurjeve akcije, izdelke označene s "klicajem", izdelke "Pokaži in prihrani", rezervne dele in dodatke. Ne velja v franšiznih prodajalnah.


AKCIJA! 15 % ALI 25 % popust na izbrane kaminske, peletne in plinske peči, električne kamine, kaminske vložke ter štedilnike na trda goriva

AKCIJA! 15 % ali 25 % popust na izbrane kaminske, peletne in plinske peči, električne kamine, kaminske vložke ter štedilnike na trda goriva od 19. 1. do 31. 3. 2017 na zalogi oz. do prodaje zalog. Ne velja za izdelke, vključene v druge Merkurjeve akcije. Ne velja v franšiznih prodajalnah.


AKCIJA! 50 % POPUST NA ZADNJE KOSE KOPALNIŠKE GALANTERIJE

50 % popust velja na zadnje kose kopalniške galanterije na zalogi oz. do prodaje zalog. Ne velja za izdelke, vključene v druge Merkurjeve akcije. Ne velja v franšiznih prodajalnah.


OUTLET! Izjemni prihranki omejene količine


Preverite ZALOGO v trgovskih centrih

V naših trgovskih centrih potekajo različne akcije. Število izdelkov in zaloga so v posameznih trgovskih centrih različne. Zalogo izdelkov lahko preverite v našem Spletnem centru Merkur (npr. pri ogledu določenega izdelka) pod napisom "Preveri zalogo v Merkurjevih trgovskih centrih". Tako se boste po nepotrebnem izognili nevšečnostim, ki lahko nastanejo v primeru, ko odidete v vam najbližji trgovski center in ugotovite, da izdelka nimajo na zalogi.

 

Želimo vam prijeten in udoben nakup!