MERKUR Mojster Koper

Spoštovani kupci.
Obveščamo vas, da bodo trgovski centri MERKUR od 24. 10. 2020 dalje ob nedeljah zaprti.
Zaradi praznika bodo zaprti tudi v soboto 31. 10. 2020.

V Merkurju skrajšujemo odpiralni čas trgovskih centrov in prevzemnih točk

Spoštovani kupci!

Obveščamo vas, da smo z novim letom zaradi podaljšanja vladnih omejitev omejenega poslovanja prilagodili in skrajšali odpiralni čas Merkurjevih trgovskih centrov.

Na podlagi vladnega odloka, družba Merkur trgovina, d.o.o. že od 16.11.2020 naprej posluje prilagojeno, za potrošnike neposredno ostajamo zaprti, za nakupe pa smo na voljo na daljavo in na prevzemnih točkah v trgovskih centrih. Ob upoštevanju navedenega tako z dnem 4.1.2021 skrajšujemo odpiralni čas do 18h, v sobotah pa do 16h (z izjemo centrov Mojster, kjer bomo na voljo do 15h).

Ker se za potrošnike podaljšuje vladni ukrep zaprtja trgovin, so sicer za nakupe v Merkurju na voljo še naprej tudi preko spletne prodaje, telefonskega naročanja blaga in izdelkov in naročanja po elektronski pošti: (merkur.si, 080 88 01, info@merkur.si). Potrošniki lahko za nakupljeno  blago naročijo dostavo na dom ali ga prevzamejo na prevzemnih točkah v trgovskih centrih, in sicer od ponedeljka do petka do 18. ure (belo tehniko je možno prevzeti le do 16.ure), v soboto pa do 16. ure.

Prevzemi blaga so tako varni in ob upoštevanju vseh preventivnih ukrepov (obvezne maske, varnostna razdalja, razkuževanje) omogočeni na kar 19 prevzemnih točkah po Sloveniji, torej v večini trgovskih centrov Merkur, razen v trgovskih centrih tipa Mojstri. Več na strani Klikni in prevzemi.

Kupce vabimo, da lahko pri svojih nakupih uporabljajo za prevzeme manjšega nakupljenega blaga tudi paketnike pred našimi nakupovalnimi centri, ki so vam na voljo 24/7. Tako se izognete čakanju za prevzem oziroma dostavi na dom.

Sicer pa v Merkurju tudi z novim letom v trgovskih centrih ostajamo nemoteno odprti za podjetja, samostojne podjetnike in male davčne zavezance, vendar prilagajamo tudi za te kupce odpiralni čas. Trgovski centri so med delovnikom odprti od ponedeljka do petka do 18h in do 16h v soboto (TC Mojstri do 15h). Opozarjamo še, da je za te kupce prevzem blaga v skladišču možen le do 16. ure.

Več o skrajšanih odpiralnih časih in možnostih dostave ali prevzema preberite TUKAJ.

Vabimo vas, da nakupujte še naprej varno preko spleta, izberite dostavo na dom ali varen prevzem v poslovalnicah ali v paketnikih.

Nakupujete lahko preko spletne strani www.merkur.si, po e-pošti info@merkur.si ali preko telefona 080 88 01. Izkoristite lahko dostavo na dom, prevzem blaga, ki je omogočen v vseh poslovalnicah (razen Mojstri) pri info pultih vseh Merkurjevih trgovskih centrov ali se odločite za prevzem v Merkur paketniku, ki jih imamo že na osmih lokacijah ob Merkurjevih trgovskih centrih.

 Storitev Klikni in prevzemi omogoča predhodno plačilo naročenega izdelka preko spleta ali plačilo na blagajni v trgovini pred prevzemom v skladišču.

V Merkurju ponujamo več možnosti varnega nakupa in plačevanja. Izkoristite tudi storitev Klikni in Prevzemi, ki omogoča tudi možnost prevzema predhodno naročenega blaga v 24/7 delujočem paketniku pred našimi trgovskimi centri, kjer kupec lahko brez vstopanja v trgovino prevzame svoj izdelek (manjši izdelki), ki ga je predhodno naročil in že plačal preko spleta. Prosimo, da v skladu z vladnim odlokom o omejitvi gibanja, paketnik uporabljate le med 6.00 in 21.00 uro. Tistim kupcem, ki izberejo dostavo na dom, pa predlagamo plačilo s kartico ali po predračunu s plačilom preko spletne banke. Tako se izognete plačevanju in kontaktu s kurirjem ob dostavi paketa.

Naj bodo vaši nakupi preko spleta, plačilo in dostava ter prevzem varni in uspešni.

Merkurjevi kupci lahko še naprej nakupujete preko spletne trgovine, poslovni kupci pa tudi v trgovskih centrih - Nakupujmo varno preko spleta

V trgovskih centrih MERKUR še naprej skrbimo za varno nakupovanje

Od ponedeljka 16.11.2020 smo za nakupe potrošnikom (fizični kupci) z našimi izdelki in storitvami  na voljo preko spletne strani www.merkur.si, na mailu info@merkur.si ali preko telefona 080 88 01. Izkoristite lahko dostavo na dom, prevzem blaga, ki je omogočen v vseh poslovalnicah (razen Mojstri) pri info pultih vseh Merkurjevih trgovskih centrov ali se odločite za prevzem v Merkur paketniku, ki jih imamo že na osmih lokacijah ob Merkurjevih trgovskih centrih.

V skladu z novim vladnim odlokom se ponedeljkom 16.11.2020 začasno prepoveduje ponujanje in prodajanje blaga in storitev neposredno potrošnikom (fizičnim kupcem).

V tem času vstop v prodajni del trgovskih centrov Merkur ni mogoč, omogočen je samo varen dostop do prevzemnega mesta in info točke. Skozi glavni vhod trgovskih centrov Merkur je tako mogoč vstop samo za prevzem blaga Klikni&Prevzemi in Klikni&Rezerviraj ter za male davčne zavezance (s.p. ali tiste, ki kupujejo na davčno številko in z Merkurjem nimajo sklenjene pogodbe).

Za podjetja (poslovne kupce, ki imajo z Merkurjem pogodbo) so v nekaterih trgovskih centrih Merkurja na voljo  tudi ločeni vhodi in ločene blagajne.

Vljudno naprošamo za razumevanje in dosledno spoštovanje navodil za dostopanje v trgovske centre pri prevzemanju blaga.

Nakupujte in plačujte nemoteno in varno preko spleta, izberite dostavo na dom ali varen prevzem v poslovalnicah ali v paketnikih.

Šmarska cesta 2 
6000 Koper 

T: (05) 611 40 29 

Delovni čas centra (mali davčni zavezanci, Click&Collect/Reserve)

Delovnik: od 7:00 do 18:00
Sobota: od 7:00 do 15:00 
Nedelja: zaprto
Prazniki: zaprto

Delovni čas centra (podjetja, pogodbeni kupci)

Delovnik: od 08:00 do 18:00 (prevzem blaga v skladišču je možen le do 16:00)
Sobota: do 16:00

Šmarska cesta 2 
6000 Koper 

T: (05) 611 40 29 

Delovnik: od 7:00 do 15:00 (Prodaja pravnim osebam od 7:00 do 15:00)
Sobota: od 7:00 do 15:00 
Nedelja: zaprto 
Prazniki: zaprto

PRODAJNI PROGRAM: kopalnica, vodovod, ogrevanje, elektro inštalacije, barve, kemija, orodje, okovje, vijaki, vrtni program, živi zeleni program, les in gradbeni material.

Merkur MOJSTER KoperMerkur MOJSTER Koper
Spoštovani kupci in obiskovalci,
spodnje storitve so na voljo med 8.00 in 18.00 uro:
- krediti,
- razrez metalurgije,
- aranžiranje,
- izris kopalnic,
- prodaja popolne zaščite,
- mešanje barv,
- izdelava Merkurjevih kartic zaupanja in
- priprava zahtevnejših ponudb.

Are Your Sure?

Exit