osebni prevzem spletnih naročil v TC-jih Merkur LESCE, BREŽICE, LITIJA, VIŽMARJE, ŠKOFJA LOKA, VELENJE IN SLOVENJ GRADEC ni možen. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

Storitve

StoritveStoritve

V Merkurju vsak dan ustvarjamo zadovoljstvo naših partnerjev pri nabavi blaga z najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno ter odličnim svetovanjem. Naše partnerje podpiramo tudi s kakovostnimi in prepoznavnimi storitvami, s katerimi jim zagotavljamo še dodatno zadovoljstvo pri nabavi blaga.

Danes si brez sodobnih storitev ne predstavljamo poslovanja v globalnem konkurenčnem okolju. Merkur je prepoznaven po množini izbranih storitev:

Ugodni nakupni pogojiUgodni nakupni pogoji

Ugodni nakupni pogoji

Ponudbo zaokrožujemo z ugodnimi nakupnimi pogoji; pri oblikovanju cen, popustov, valutnih rokov, paritet in obrestnih mer upoštevamo specifike posameznega partnerja.

Elektronsko poslovanjeElektronsko poslovanje

Elektronsko poslovanje

Hitro pridobivanje informacij na področju trgovanja je v današnjem hitrem tempu življenja zelo pomembno. Poslovni partnerji se lahko seznanijo z aktualnimi informacijami o podjetju in najdejo vse potrebne podatke o poslovanju z registracijo na portalu partner.merkur.si. Objavljamo tudi novice o veljavnih akcijskih ponudbah. Že registrirani partnerji lahko s portala vstopajo tudi v spletno trgovino MerkurPartner, kjer jim s preprostim sistemom omogočamo sodobno e-nakupovanje, tako da nabavni procesi zanje postanejo hitri in zanesljivi.

Zaloge približane kupcuZaloge približane kupcu

Zaloge, približane kupcu

Nova, moderna in posodobljena centralna skladišča v Naklem ter dobre transportne zmogljivosti omogočajo pravočasno oskrbo naših strank. Večino izdelkov prodajnega programa MERKUR trgovina, d.o.o. smo kupcem oz. podjetjem približali tudi tako, da je za manjše količine blago dosegljivo v vseh naših trgovskih centrih in prodajalnah. Blago lahko priskrbimo tudi iz zaloge pri dobavitelju.

Prodajni katalogiProdajni katalogi

Prodajni katalogi

Katalogi omogočajo lažji vpogled v naš prodajni program in s podanimi tehničnimi podatki nudijo pomoč pri odločanju o nakupu. S katalogi nadaljujemo naše komercialno delo, prepredeno s skrbjo za celovito izpolnjevanje kupčevih potreb in pričakovanj. Z vsako akcijsko ponudbo si želimo, da bi s kupcem gradili dolgoročno poslovno partnerstvo, zato ga s tovrstnimi publikacijami usmerjamo k vedno novim informacijam.

EmbaliranjeEmbaliranje

Embaliranje

Blago iz našega prodajnega programa dostavimo kupcem v primerni transportni embalaži. Metalurško blago po potrebi zavijemo v folijo, zložimo v veze in na palete. Za kupčeva prodajna mesta nudimo tudi pakirano blago lastne blagovne znamke MQ, ki obsega vse vrste blaga, pri katerih sta funkcionalnost in cena odločilni.

Osebni pristopOsebni pristop

Osebni pristop

Potrebe in želje sodobnega potrošnika so iz dneva v dan večje. Zavedamo se, da samo s spremljanjem novosti, stalnim izobraževanjem in strokovnim svetovanjem lahko ustrežemo tudi najbolj zahtevnim. Spoznati kupca in njegove razvojne načrte je v Merkurju naloga skrbnika, ki osebno pristopi h kupcu in razvije pristen odnos. Kupcu svetuje in poskrbi za uresničitev njegovih potreb in želja. Večjim kupcem je dodeljen skrbnik v veleprodaji, manjši kupci pa imajo skrbnike v Merkurjevih trgovskih centrih. Tako je nakupna odločitev ob bogati ponudbi lahko enostavna, vzajemno zadovoljstvo ob še enem uspešnem poslovnem sodelovanju pa neizmerno.

Oskrba gradbiščOskrba gradbišč

Oskrba gradbišč

Razumemo zagate, do katerih pride, kadar med delom zmanjka materiala, pripomočkov … Svojim kupcem zato nudimo oskrbo gradbišč, s katero prihranijo dragocen čas in odvečno pot. Na gradbišča po vsej Sloveniji lahko pripeljemo naročen material in tako pripomoremo k nemotenemu, hitremu in učinkovitemu delu.

Razrez blagaRazrez blaga

Razrez

V želji, da se čimbolj približamo kupcu nudimo tudi rezanje: nosilcev širine od 50 do 300 mm, kotnikov širine od 20 do 120 mm, ploščatih jekel širine od 50 do 120 mm, cevi – okroglih, kvadratnih in pravokotnih, premera od 50 do 100 mm, jekel – okroglih in kvadratnih profilov, premera do 40 mm.

VzdrževanjeVzdrževanje

Vzdrževanje in servisiranje opreme

Specializirana ekipa skrbi za aktivnosti – vzdrževanja/servisiranja investicijske opreme: hladilnih agregatov, toplotnih črpalk in klimatskih naprav za centralno pripravo zraka. Izvajamo svetovanje investitorjem in načrtovalcem hladilnih, ogrevalnih in prezračevalnih sistemov ter svetovanje monterjem pri vgradnji naprav. Nudimo vzdrževalne pogodbe strojnih inštalacij z namenom podaljšanja garancijske dobe sistemov.

Dostava blagaDostava blaga

Dostava

Naročeno blago s pogodbenimi prevozniki dostavljamo v vsak kraj v Sloveniji. Blago dostavljamo iz skladišč v Naklem in neposredno od dobaviteljev.

Odpiralni časiOdpiralni časi

Odpiralni časi

Odpiralni časi v Merkurjevih trgovskih centrih MERKUR trgovine, d.o.o. po Sloveniji so prilagojeni kupcem, ki dan iščejo pri jutru in zgodaj začnejo z delom. Zavedamo se namreč, da sta dostopnost ponudbe in kakovostno svetovanje osnova za dobro in učinkovito opravljeno delo, ki je izvajalcu in naročniku v veselje in ponos.

Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov
Informacije

Košarica

Izberite svoj najbližji trgovski center

Za izbran trgovski center vam bomo samodejno prikazovali zaloge.

Zdravo

Ste že nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Prijava

Še niste nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Ustvarite račun in nakupite hitreje.
Ob registraciji si lahko ustvarite tudi Merkurjevo kartico zaupanja, s katero si zagotovite dodatne prihranke.

Registracija

Zaloga v trgovskih centrih

Prikaz zalog je informativne narave. Točen podatek dobite v izbranem trgovskem centru.

Brezplačna pomoč pri nakupu
Brezplačna pomoč pri nakupu
080 88 01

Seznam želja