Brezplačna dostava ob spletnem nakupu nad 30,00 € Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

Trgovski centri

Trgovski centri
Merkur

Veseli bomo vašega obiska, saj je čas sezonskih, gradbenih, obnovitvenih del, projektov za dom ter vrt in kmetijstvo tukaj. Preverite odpiralne čase.

Spoštovani kupci.

V MERKURjevih centrih vedno skrbimo za varnost vseh, zato vas prijazno prosimo, da si ob vstopu v trgovino razkužite roke.

Še vedno ostajamo dosegljivi za nakupe v naši spletni trgovini, preko telefonskega naročanja in po elektronski pošti: (merkur.si, 080 88 01, info@merkur.si). Potrošniki lahko nakupljeno blago naročijo dostavo na dom ali ga prevzamejo na prevzemnih točkah v sklopu delovnih časov trgovskih centrov.

Prevzemi blaga so omogočeni na kar 20 prevzemnih točkah po Sloveniji, torej v večini trgovskih centrov MERKUR, razen v trgovskih centrih tipa Mojstri. Več na klikni-in-prevzemi.

Kupce vabimo, da lahko pri svojih nakupih uporabljate za prevzeme manjšega nakupljenega blaga tudi paketnike pred našimi nakupovalnimi centri, ki so vam na voljo 24/7. Tako se izognete čakanju za prevzem oziroma dostavi na dom.

Vabimo vas, da nakupujte še naprej varno preko spleta, izberite dostavo na dom ali varen prevzem v poslovalnicah ali v paketnikih.

Nakupujete lahko preko spletne strani www.merkur.si, po e-pošti info@merkur.si ali preko telefona 080 88 01. Izkoristite lahko dostavo na dom, prevzem blaga, ki je omogočen v vseh poslovalnicah (razen Mojstri) pri info pultih vseh Merkurjevih trgovskih centrov ali se odločite za prevzem v Merkur paketniku, ki jih imamo že na osmih lokacijah ob Merkurjevih trgovskih centrih.

 Storitev Klikni in prevzemi omogoča predhodno plačilo naročenega izdelka preko spleta ali plačilo na blagajni v trgovini pred prevzemom v skladišču.

V Merkurju ponujamo več možnosti varnega nakupa in plačevanja. Izkoristite tudi storitev Klikni in Prevzemi, ki omogoča tudi možnost prevzema predhodno naročenega blaga v 24/7 delujočem paketniku pred našimi trgovskimi centri, kjer kupec lahko brez vstopanja v trgovino prevzame svoj izdelek (manjši izdelki), ki ga je predhodno naročil in že plačal preko spleta. Prosimo, da v skladu z vladnim odlokom o omejitvi gibanja, paketnik uporabljate le med 6.00 in 21.00 uro. Tistim kupcem, ki izberejo dostavo na dom, pa predlagamo plačilo s kartico ali po predračunu s plačilom preko spletne banke. Tako se izognete plačevanju in kontaktu s kurirjem ob dostavi paketa.

Naj bodo vaši nakupi preko spleta, plačilo in dostava ter prevzem varni in uspešni.

Merkurjevi kupci lahko še naprej nakupujete preko spletne trgovine, poslovni kupci pa tudi v trgovskih centrih - Nakupujmo varno preko spleta

V trgovskih centrih MERKUR še naprej skrbimo za varno nakupovanje

Od ponedeljka 16.11.2020 smo za nakupe potrošnikom (fizični kupci) z našimi izdelki in storitvami  na voljo preko spletne strani www.merkur.si, na mailu info@merkur.si ali preko telefona 080 88 01. Izkoristite lahko dostavo na dom, prevzem blaga, ki je omogočen v vseh poslovalnicah (razen Mojstri) pri info pultih vseh Merkurjevih trgovskih centrov ali se odločite za prevzem v Merkur paketniku, ki jih imamo že na osmih lokacijah ob Merkurjevih trgovskih centrih.

V skladu z novim vladnim odlokom se ponedeljkom 16.11.2020 začasno prepoveduje ponujanje in prodajanje blaga in storitev neposredno potrošnikom (fizičnim kupcem).

V tem času vstop v prodajni del trgovskih centrov Merkur ni mogoč, omogočen je samo varen dostop do prevzemnega mesta in info točke. Skozi glavni vhod trgovskih centrov Merkur je tako mogoč vstop samo za prevzem blaga Klikni&Prevzemi in Klikni&Rezerviraj ter za male davčne zavezance (s.p. ali tiste, ki kupujejo na davčno številko in z Merkurjem nimajo sklenjene pogodbe).

Za podjetja (poslovne kupce, ki imajo z Merkurjem pogodbo) so v vseh trgovskih centrih Merkurja na voljo nakupovanje od odprtja trgovine do 17. ure od ponedeljka do petka.

Vljudno naprošamo za razumevanje in dosledno spoštovanje navodil za dostopanje v trgovske centre pri prevzemanju blaga.

Spoštovani kupci in obiskovalci,
Spodnje storitve so v trgovskih centrih MERKUR na voljo med 8.00 in 18.00 uro:
- krediti,
- razrez metalurgije,
- aranžiranje,
- izris kopalnic,
- prodaja popolne zaščite,
- mešanje barv,
- izdelava Merkurjevih kartic zaupanja in
- priprava zahtevnejših ponudb.

V trgovskih centrih MERKUR še naprej skrbimo za varno nakupovanje

V skrbi za varnost in zaščito kupcev in naših zaposlenih na izpostavljenih delovnih mestih, v MERKURJU, tudi po preklicu epidemije, še naprej upoštevamo ukrepe priporočene s strani Vlade in NIJZ.

Kupce obveščamo, da je OBVEZNA uporaba zaščitne maske ter da si pri vstopu v trgovino obvezno razkužite roke, zato so vam na voljo razkužila.

Prosimo vas, da ohranjajte varnostno razdaljo 2 metra pred vstopom v trgovski center, v trgovskem centru in na blagajnah, še vedno velja tudi maksimalno število kupcev, in sicer 1 na 30m2. Obiskovalce MERKUR centrov prosimo, da upoštevate vsa priporočila NIJZ in obvestila na naših plakatih. Z namenom preprečevanja širjenja okužbe, naše prodajalne redno zračimo, dodatno pa skrbno čistimo nakupovalne vozičke, košare in ostale prodajne površine. 

Spoštovani kupci in obiskovalci,

obveščamo vas, da v skladu z  Odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji, ki je stopil v veljavo 16. 3. 2020, naši trgovski centri ostajajo odprti za fizične kupce,  za izdelke  vrt in kmetijstvo.

Vrtnarjenje in pridelava hrane ima vse večji pomen. Vzrok temu je v ekološki zavesti ljudi, v zadnjem času pa trende vrtnarjenja narekuje tudi gospodarska situacija, ki ljudi usmerja k samooskrbi. V naših trgovskih centrih imate na voljo bogato izbiro izdelkov vse za vrt. Omogočamo tudi nakup preko spleta. Pri naročilih nad 180 EUR vam izdelke brezplačno dostavimo na dom.

Zaradi zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19  je ostali del naše poslovalnice do nadaljnjega zaprt.

Za pravne osebe (podjetja in s.p.-je) ostaja celotna prodaja nespremenjena.

Sledite označbam v poslovalnicah, ki vam bodo še dodatno omogočile varno nakupovanje.

Toplo vas vabimo, da vse ostale vaše nakupe opravljate preko spleta www.merkur.si in izkoristite možnost dostave na dom.

Vaš MERKUR

Upoštevamo ukrepe za zaščito na prodajnih mestih v času epidemije koronavirusa COVID-19

V skrbi za varnost in zaščito kupcev in naših zaposlenih na izpostavljenih delovnih mestih smo v MERKURJU, poleg ukrepov, ki so priporočeni s strani Vlade in NIJZ, zagotovili za naše zaposlene razkužila, rokavice in maske, namestili smo tudi zaščitna pleksi stekla na blagajnah in info pultih.

Kupce naprošamo, da si pri vstopu v trgovino obvezno razkužite roke, zato so vam na voljo razkužila. V kolikor želite uporabljati rokavice za enkratno uporabo, si roke najprej razkužite in upoštevjate navodila za uporabo zaščitnih rokavic za enkratno uporabo:

  • Roke si najprej razkužimo, počakamo, da se roke dobro osušijo, in nato nadenemo zaščitne rokavice za enkratno uporabo, ki so na voljo v zaprtem javnem prostoru.
  • Med nošenjem rokavic se z rokami ne dotikamo oči, nosu, ust.
  • Rokavice snamemo tako, da rokavico primemo na zunanjem delu, jo prevlečemo ter zgubamo v orokavičeno roko. Nato gremo z golo roko pri zapestju pod drugo rokavico tako, da se ne dotikamo zunanjega dela in prevlečemo še drugo rokavico na način, da jo lahko primemo od znotraj in nato zavržemo.
  • Rokavice zavržemo v za to namenjen koš za odpadke.
  • Ko odstranimo zaščitne rokavice, si roke razkužimo.

Povzeto po NIJZ.

Prosimo vas, da ohranjajte varnostno razdaljo 2 metra pred vstopom v trgovski center, v trgovskem centru in na blagajnah in upoštevate vsa priporočila NIJZ in obvestila na naših plakatih. Z namenom preprečevanja širjenja okužbe, naše prodajalne redno zračimo, dodatno pa skrbno čistimo nakupovalne vozičke, košare in ostale prodajne površine. Prosimo vas, da  se med nakupovanjem odgovorno obnašate in tudi sami upoštevate priporočila NIJZ in priporočila na plakatih v naših nakupovalnih centrih.

Seznam trgovskih centrov MERKUR

ČrnomeljBrežiceCeljeIzolaJeseniceMERKUR Mojster KoperKranjLesceLitijaLjubljanaMariborMurska SobotaNakloNova GoricaNovo mestoPtujRadomlje JaršeSlovenj GradecŠkofja LokaVelenje

MERKUR
Brežice

Tovarniška 10 
8250 Brežice

Delovnik: od 7:00 do 20:00
Sobota: od 8:00 do 19:00
Nedelja: zaprto
Prazniki: zaprto

(07) 499 42 62

info.brezice@merkur.si

MERKUR
Celje Hudinja

Mariborska 162
3000 Celje

Delovnik: od 7:00 do 20:00
Sobota: od 8:00 do 19:00
Nedelja: zaprto
Prazniki: zaprto

(03) 543 27 88 

info.celje@merkur.si

MERKUR
Izola

Polje 21
6310 Izola

Delovnik: od 7:00 do 20:00
Sobota: od 8:00 do 19:00
Nedelja: zaprto
Prazniki: zaprto

(05) 663 57 50 

info.izola@merkur.si

MERKUR
Jesenice

Spodnji Plavž 3b
4270 Jesenice

Delovnik: od 7:00 do 20:00
Sobota: od 8:00 do 19:00
Nedelja: zaprto 
Prazniki: zaprto

(04) 583 43 00 

info.jesenice@merkur.si

MERKUR
Mojster Koper

Šmarska cesta 2 
6000 Koper

Delovnik: od 7:00 do 20:00
Sobota: od 7:00 do 17:00
Nedelja: zaprto
Prazniki: zaprto

(05) 611 40 29

info.koper@merkur.si

MERKUR
Kranj Primskovo

Cesta Staneta Žagarja 67
4000 Kranj

Delovnik: od 8:00 do 20:00
Sobota: od 8:00 do 19:00
Nedelja: zaprto
Prazniki: zaprto

(04) 201 79 00 

info.primskovo@merkur.si

MERKUR
Lesce

Rožna dolina 51
4248 Lesce

Delovnik: od 7:00 do 20:00
Sobota: od 8:00 do 19:00
Nedelja: zaprto
Prazniki: zaprto

(04) 537 75 00 

info.lesce@merkur.si

MERKUR
Litija

Zasavska cesta 5
1270 Litija

Delovnik: od 7:00 do 20:00
Sobota: od 8:00 do 19:00
Nedelja: zaprto
Prazniki: zaprto

(01) 896 33 00 

info.litija@merkur.si

MERKUR
Ljubljana BTC

Hrvaška ulica 21
1000 Ljubljana

Delovnik: od 9:00 do 20:00
Sobota: od 8:00 do 20:00 
Nedelja: zaprto
Prazniki: zaprto

(01) 520 08 14 

info.btc@merkur.si

MERKUR
Ljubljana Vič

Gerbičeva ulica 101 
1000 Ljubljana 

Delovnik: od 7:00 do 20:00
Sobota: od 8:00 do 19:00
Nedelja: zaprto
Prazniki: zaprto

(01) 242 86 20 

info.vic@merkur.si

MERKUR
Ljubljana Vižmarje

Celovška cesta 479
1210 Ljubljana

Delovnik: od 8:00 do 20:00
Sobota: od 8:00 do 19:00
Nedelja: zaprto
Prazniki: zaprto

(01) 513 43 30 

info.vizmarje@merkur.si

MERKUR
Mojster Maribor

Sokolska ulica 58 
2000 Maribor 

Delovnik: od 7:00 do 19:00
Sobota: od 7:00 do 15:00
Nedelja: zaprto
Prazniki: zaprto

Telefon: (02) 429 21 00 

Elektronska pošta: info.mbstudenci@merkur.si

MERKUR
Maribor

Tržaška 87
2000 Maribor

Delovnik: od 7:00 do 20:00
Sobota: od 8:00 do 19:00
Nedelja: zaprto
Prazniki: zaprto

(02) 333 89 00  

info.mbbohova@merkur.si

MERKUR
Murska Sobota

Markišavska ulica 30
9000 Murska Sobota

Delovnik: od 7:00 do 20:00
Sobota: od 8:00 do 19:00
Nedelja: zaprto
Prazniki: zaprto

(02) 530 26 00 

info.murskasobota@merkur.si

MERKUR
Mojster Naklo

Cesta na Okroglo 8
4202 Naklo

Delovnik: od 7:00 do 19:00
Sobota: od 7:00 do 15:00
Nedelja: zaprto
Prazniki: zaprto

(04) 258 83 03  

info.mojsternaklo@merkur.si

MERKUR
Nova Gorica

Industrijska cesta 9
5000 Nova Gorica

Delovnik: od 8:00 do 20:00
Sobota: od 8:00 do 19:00
Nedelja: zaprto
Prazniki: zaprto

(05) 331 12 00 

info.ngdom@merkur.si

MERKUR
Mojster Nova Gorica

Vipavska 53
5000 Nova Gorica

Delovnik: od 7:00 do 19:00
Sobota: od 7:00 do 15:00
Nedelja: zaprto
Prazniki: zaprto

(05) 330 32 00  

info.ngmojster@merkur.si

MERKUR
Novo mesto Bršljin

Kočevarjeva 7
8000 Novo mesto

Delovnik: od 7:00 do 20:00
Sobota: od 8:00 do 19:00
Nedelja: zaprto
Prazniki: zaprto

(07) 371 84 40

info.novomesto@merkur.si

MERKUR
Ptuj

Dornavska cesta 6
2250 Ptuj

Delovnik: od 7:00 do 20:00
Sobota: od 8:00 do 19:00
Nedelja: zaprto
Prazniki: zaprto

 (02) 798 06 00 

info.ptuj@merkur.si

MERKUR
Radomlje Jarše

Kamniška cesta 22
1235 Radomlje

Delovnik: od 8:00 do 20:00
Sobota: od 8:00 do 19:00
Nedelja: zaprto 
Prazniki: zaprto

(01) 729 52 56 

info.radomlje@merkur.si

MERKUR
Slovenj Gradec

Ronkova ulica 35
2380 Slovenj Gradec

Delovnik: od 7:00 do 20:00
Sobota: od 8:00 do 19:00
Nedelja: zaprto
Prazniki: zaprto

(02) 885 09 00   

info.slovenjgradec@merkur.si

MERKUR
Škofja Loka

Grenc 54
4220 Škofja Loka

Delovnik: od 8:00 do 20:00
Sobota: od 8:00 do 19:00
Nedelja: zaprto
Prazniki: zaprto

(04) 207 15 74

info.skofjaloka@merkur.si

MERKUR
Velenje

Cesta Simona Blatnika 17
3320 Velenje

Delovnik: od 7:00 do 20:00
Sobota: od 8:00 do 19:00
Nedelja: zaprto
Prazniki: zaprto

(03) 896 42 00 

info.velenje@merkur.si

MERKUR
Črnomelj

Zadružna cesta 14a
8340 Črnomelj

Delovnik: od 7:00 do 20:00
Sobota: od 8:00 do 19:00
Nedelja: zaprto
Prazniki: zaprto

(07) 306 21 54

info.crnomelj@merkur.si

Pokaži in prihrani

MIX L10
-15% MKZ kartica

JESENSKA VRESA MIX L10

Z Merkurjevo kartico zaupanja 2,63 € 3,09 €
TITANIUM LEGEND 28 CM
-40% MKZ kartica

POSODA IN PEKAČ TITANIUM LEGEND 28 CM

Z Merkurjevo kartico zaupanja 31,19 € / kos 51,99 €
Na zalogi
TITANIUM LEGEND 28 CM
-40% MKZ kartica

POKROVKA TITANIUM LEGEND 28 CM

Z Merkurjevo kartico zaupanja 13,79 € 22,99 €
Na zalogi
TITANIUM LEGEND 24 CM
-40% MKZ kartica

POKROVKA TITANIUM LEGEND 24 CM

Z Merkurjevo kartico zaupanja 11,39 € 18,99 €
Na zalogi
TITANIUM LEGEND 20 CM
-40% MKZ kartica

POKROVKA TITANIUM LEGEND 20 CM

Z Merkurjevo kartico zaupanja 9,59 € 15,99 €
Na zalogi
ZA PALAČINKE  26 CM TITANIUM LEGEND
-40% MKZ kartica

PONEV ZA PALAČINKE 26 CM

Z Merkurjevo kartico zaupanja 20,99 € 34,99 €
Na zalogi
TITANIUM LEGEND 28 CM
-40% MKZ kartica

PONEV TITANIUM LEGEND 28 CM

Z Merkurjevo kartico zaupanja 26,99 € 44,99 €
Na zalogi
TITANIUM LEGEND 24 CM
-40% MKZ kartica

PONEV TITANIUM LEGEND 24 CM

Z Merkurjevo kartico zaupanja 23,99 € 39,99 €
Na zalogi
LITOŽELEZNA 2.75L 20 CM S POKROVOM
-20% MKZ kartica

LITOŽELEZNA KOZICA S POKROVOM 20 CM - 2,75L BERLINGER HAUS

Z Merkurjevo kartico zaupanja 43,99 € 54,99 €
Na zalogi
TITANIUM LEGEND 16 CM
-40% MKZ kartica

KOZICA TITANIUM LEGEND 16 CM

Z Merkurjevo kartico zaupanja 23,99 € 39,99 €
Na zalogi
TITANIUM LEGEND 20 CM
-40% MKZ kartica

LONEC TITANIUM LEGEND 20 CM

Z Merkurjevo kartico zaupanja 31,19 € 51,99 €
Na zalogi
LITOŽELEZNI 3L 30 CM
-20% MKZ kartica

LITOŽELEZEN PEKAČ 30 CM - 3,0L BERLINGER HAUS

Z Merkurjevo kartico zaupanja 43,99 € / kos 54,99 €
Na zalogi
LITOŽELEZNI 5.5.L 32 CM OVALNI S POKROVOM
-20% MKZ kartica

PEKAČ / MODEL ZA PEKO BERLINGER HAUS LITOŽELEZNI 5.5.L 32 CM OVALNI S POKROVOM

Z Merkurjevo kartico zaupanja 75,99 € / kos 94,99 €
Na zalogi
LITOŽELEZNA 2.5L 26 CM S POKROVOM
-20% MKZ kartica

LITOŽELEZNA KOZICA S POKROVOM 26 CM - 2,5 L BERLINGER HAUS

Z Merkurjevo kartico zaupanja 63,99 € 79,99 €
Na zalogi
LITOŽELEZNA 4.35L 24 CM S POKROVOM
-20% MKZ kartica

LONEC / KOZICA BERLINGER HAUS LITOŽELEZNA 4.35L 24 CM S POKROVOM

Z Merkurjevo kartico zaupanja 63,99 € 79,99 €
Na zalogi
UNIVERSALGARDENTIDY 2300 SESALNIK/PIHALNIK
-15% MKZ kartica

ELEKTR.PUHALNIK ZA LISTJE BOSCH UNIVERSALGARDENTIDY 2300 SESALNIK/PIHALNIK

Z Merkurjevo kartico zaupanja 115,59 € 135,99 €
Na zalogi
ONDA WHITE 25X75
-15% MKZ kartica

STENSKA PLOŠČICA CERAMICA COLOR ONDA WHITE 25X75

Z Merkurjevo kartico zaupanja 20,39 € / m2 23,99 € / m2 Paket 30,59 €
Na zalogi
CALACATTA WHITE 25X75
-15% MKZ kartica

STENSKA PLOŠČICA CERAMICA COLOR CALACATTA WHITE 25X75

Z Merkurjevo kartico zaupanja 21,24 € / m2 24,99 € / m2 Paket 31,86 €
Na zalogi
WHITE 25X75
-15% MKZ kartica

STENSKA PLOŠČICA CERAMICA COLOR WHITE 25X75

Z Merkurjevo kartico zaupanja 20,39 € / m2 23,99 € / m2 Paket 30,59 €
Na zalogi
20LOCK  LUMBER TAUPE 1095 1210X177X3.4 MM
-10% MKZ kartica

VINIL PLOŠČA, LVT SENSO 20LOCK LUMBER TAUPE 1095 1210X177X3.4 MM

Z Merkurjevo kartico zaupanja 22,49 € / m2 24,99 € / m2 Paket 43,41 €
Na zalogi
WNEI94AS
-10% MKZ kartica
Odprema v 24 urah
Energijska nalepka

PRALNI STROJ GORENJE WNEI94AS

Z Merkurjevo kartico zaupanja 431,91 € 479,90 €
Na zalogi
VARMIG 1605D PROFIMIG
-9% MKZ kartica

MIG/MAG VARILNIK VARSTROJ VARMIG 1605D PROFIMIG

Z Merkurjevo kartico zaupanja 499,99 € 549,99 €
Na zalogi
PREMIUM CLIC KOLA 0309 1239X214X4.5 MM
-30% MKZ kartica

VINIL PLOŠČA, LVT SENSO PREMIUM CLIC KOLA 0309 1239X214X4.5 MM

Z Merkurjevo kartico zaupanja 24,49 € / m2 34,99 € / m2 Paket 51,92 €
Na zalogi
20LOCK LUMBER FAUVE 1096 1210X177X3.4 MM
-10% MKZ kartica

VINIL PLOŠČA, LVT SENSO 20LOCK LUMBER FAUVE 1096 1210X177X3.4 MM

Z Merkurjevo kartico zaupanja 22,49 € / m2 24,99 € / m2 Paket 43,41 €
Na zalogi
PLUS MEHKA VABA 150G PARAFINSKI BLOK
-20% MKZ kartica

RODENTICID RATIMOR PLUS MEHKA VABA 150G

Z Merkurjevo kartico zaupanja 4,47 € / kos 5,59 €
Na zalogi
MH 2810 EASY CRUSH
-10% MKZ kartica

DROBILNIK ZA VEJE AL-KO MH 2810 EASY CRUSH

Z Merkurjevo kartico zaupanja 242,99 € 269,99 €
Na zalogi
BRUSILEC NOŽEV BRAVA EXTREME
-40% MKZ kartica

TOP SHOP TOP SHOP BRUSILEC NOŽEV BRAVA EXTREME

Z Merkurjevo kartico zaupanja 11,99 € / kos 19,99 €
Na zalogi
DELIMANO BRAVA SEKLJALNIK
-40% MKZ kartica

SEKLJALNIK / REZALNIK TOP SHOP DELIMANO BRAVA SEKLJALNIK

Z Merkurjevo kartico zaupanja 5,99 € / kos 9,99 €
Na zalogi
PONEV FISKARS GLOBOKA FF SAUTÉ S POKROVKO 26 CM
-20% MKZ kartica

FISKARS FUNCTIONAL FORM SAUTÉ GLOBOKA PONEV S POKROVKO 26 CM

Z Merkurjevo kartico zaupanja 47,99 € 59,99 €
Na zalogi
PONEV FISKARS FF 28 CM
-20% MKZ kartica

FISKARS FUNCTIONAL FORM PONEV 28 CM

Z Merkurjevo kartico zaupanja 35,99 € 44,99 €
Na zalogi
Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov

Košarica

Izberite svoj najbližji trgovski center

Za izbran trgovski center vam bomo samodejno prikazovali zaloge.

Zdravo

Ste že nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Prijava

Še niste nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Ustvarite račun in nakupite hitreje.
Ob registraciji si lahko ustvarite tudi Merkurjevo kartico zaupanja, s katero si zagotovite dodatne prihranke.

Registracija

Zaloga v trgovskih centrih

Prikaz zalog je informativne narave. Točen podatek dobite v izbranem trgovskem centru.

Brezplačna pomoč pri nakupu
Brezplačna pomoč pri nakupu
080 88 01
Kuhinja