bosch unlimitedbosch unlimited

Bodite drzni! Kuhinjski robot MUM Serie | 2

Kuhinjski robot MUM Serie | 2 vas bo navdušil s sodobnim in privlačnim kompaktnim dizajnom, ki se prilega tudi v najmanjšo kuhinjo. Poleg tega imajo posode iz nerjavečega jekla oziroma plastike 3,8 l kapacitete, obenem pa vas aparat prepriča tudi s posebno obliko notranjosti, ki omogoča optimalno pripravo testa – brez kakršnih koli težav boste pripravili do 1,7 kg kvašenega testa ali 2,4 kg testa za torto.

-18%
Ocena:
100%
Akcijska cena Akcijska cena 129,90 € Redna: 159,90 € Prihranek: 30,00 €
Več
239,90 €
Brezplačna dostava
Več

Drznite si biti zmogljivi.

Zmogljiv 700-vatni motor aparata MUM Serie | 2 poskrbi za hitre rezultate pri peki in kuhanju ter enostavno obdelavo – tudi ko pripravljate gosto testo. V pomoč pri kuharskih dogodivščinah so vam tudi štiri posamične nastavitve hitrosti. Tako pripravljanje hrane in peka ne bosta le mala malica, ampak bosta tudi v zabavo.

Popolno umešano testo po zaslugi funkcije 3D PlanetaryMixing.

Po zaslugi 3D planetarnega mešanja, ki zagotovi dosledno mešanje vseh sestavin. Nastavke pomika v tri smeri. Tako pobere in zmeša tudi testo, ki se nabere ob straneh, na dnu in na sredini sklede.

Enostavna in hitra priprava s štirimi nastavitvami hitrosti.

Različne nastavitve hitrosti poskrbijo za lažje kuhanje in peko. Po zaslugi štirih individualnih nastavitev hitrosti in pulzne funkcije bo priprava vaših jedi povsem enostavna.

Upajte is še več – z različnim dodatnim priborom.

Pustite strasti prosto pot. S številnimi pripomočki, ki so že priloženi k aparatu MUM Serie | 2, imate na voljo neskončno možnosti za pripravo odličnih jedi in napitkov. S pomočjo nastavka za mletje mesa lahko na primer pripravite hamburgerje, ožemalnik citrusov vam bo v pomoč pri pripravi svežih sokov, z mešalnikom pa si lahko pripravite zdrave smoothieje. In ker niti vaša domišljija niti MUM Serie | 2 ne poznata meja, lahko naročite še dodaten pribor, na primer komplet TastyMoments ali nastavek za izdelavo testenin.

Ožemalnik citrusov.

Opustite dolgočasne stvari in uživajte v povsem sveže iztisnjenih sokovih iz pomaranč, limon ali grenivke, brez kakršnih koli koščic ali semen.

Enostavno čiščenje po zaslugi dodatnega pribora, ki ga lahko pomivate v pomivalnem stroju.

Čiščenje po uporabi je običajno zamudno. To je sedaj preteklost. Dodatni pribor je primeren za pomivanje v pomivalnem stroju ter zagotavlja enostavno in priročno čiščenje. Tako prihranite čas.

Gumijaste nogice za stabilnost in visoko stopnjo varnosti.

Najvišja stopnja varnosti v vsakem trenutku. Gumijaste nogice zagotavljajo dodatno stabilnost kuhinjskega aparata in preprečujejo njegovo premikanje. Po zaslugi prekritih pogonskih enot je poskrbljeno za zagotavljanje visokih varnostnih standardov. Zaščita pred ponovnim vklopom preprečuje nenačrtovan zagon motorja.

Enostavno shranjevanje kabla.

Pozabite na skrivanje kabla. Ta kuhinjski aparat je opremljen s posebnim prostorom, kamor lahko priročno in enostavno pospravite kabel.

Enostavna uporaba

Sesanje še nikoli ni bilo tako enostavno. Sesalniki Unlimited so prilagojeni uporabniku in vam kar najbolj olajšajo čiščenje vašega doma. Želite sesalnik, s katerim je sesanje stropa kar najlažje? Izberite sesalnik Unlimited Serie | 6, saj ta s svojim kompaktnim dizajnom in nizko težo (2, 3 kg) omogoča udobno čiščenje, medtem ko imajo sesalniki Unlimited Serie | 6 nekoliko višjo težo (2,9 kg).

Ana Žontar Kristanc: Noro je, kaj vse ponuja ta sesalec!

Novi sesalnik je v praksi preizkusila TV voditeljica, avtorica kuharic in blogerka Ana Žontar Kristanc. Iz prve roke je potrdila, da gre za izjemen sesalnik, ki učinkovito počisti vse, kar mu na pot "nastavita" njena malčka. 

Anino recenzijo sesalnika si lahko ogledate v videu na desni strani. 

<script src="https://code.jquery.com/jquery-2.2.4.min.js" integrity="sha256-BbhdlvQf/xTY9gja0Dq3HiwQF8LaCRTXxZKRutelT44=" crossorigin="anonymous"></script>
<script>
$(".time-img").each(function(){
var cl = $(this).attr("class");
var arr = cl.split(" ")
for(var i = 0; i < arr.length;i++)
{
if(arr[i].indexOf("start") !== -1)
{
var start = arr[i];
}
if(arr[i].indexOf("end") !== -1)
{
var end = arr[i];
}
}

var startArr = start.split("-");
var endArr = end.split("-");

var now = new Date().getTime();
var startConv = new Date(startArr[2] + '/' + startArr[3] + '/' + startArr[1] + ' ' + startArr[4]).getTime();
var endConv = new Date(endArr[2] + '/' + endArr[3] + '/' + endArr[1] + ' ' + endArr[4]).getTime();

if(startConv < now && endConv > now)
{
$(this).show();
$(".no-coupon").hide();
}
else
{
$(this).hide();
}
});
</script>

Are Your Sure?

Exit