bosch unlimitedbosch unlimited

Presenetljiva zmogljivost. Enostavna uporaba.

Mešanje odličnih, svežih in zdravih smoothiejev je zdaj lažje kot kdaj koli prej: po zaslugi inovativnih rešitev za rokovanje in zmogljivega delovanja mešalnik VitaPower Serie | 4 že ob pritisku tipke poskbi za mešanje svežih in zamrznjenih sestavin v kremaste smoothieje. Poskrbljeno je tudi za enostavno čiščenje mešalnika. Gre za kakovost Bosch, ki je ne okusite le pri končnem rezultatu, ampak vidite tudi v materialih, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo.

Ob nakupu in registraciji* izbranih blenderjev Bosch prejmete darilno kartico Malinca v vrednosti 20 €.
83,90 €
Več
Ob nakupu in registraciji* izbranih blenderjev Bosch prejmete darilno kartico Malinca v vrednosti 20 €.
156,90 €
Več

Izdelani v Sloveniji

Mešalniki VitaPower Serie | 4 so izdelani v Sloveniji v tovarni v Nazarjih, ki se ponaša z dolgoletnimi izkušnjami. To pa še ni vse. Dizajn in inženiring nemškega podjetja Bosch zagotavlja razvoj proizvodov na najvišji ravni – kar velja za vsak proizvod.

Več okusa. Manj truda.

Vse je v mešanju: sistem ProPerformance, s katerim se ponaša mešalnik VitaPower Serie | 4, združuje zmogljivost motorja Bosch in učinkovita rezila ter edinstvene pospeševalce pretoka, ki zagotovijo optimalno teksturo in popolnoma svež okus vaših smoothiejev.

Rezila ProEdge.

Poskrbite za ostrino. Učinkovita in trajna rezila iz nerjavečega jekla z ojačanimi robovi zagotavljajo popolne rezultate. Rezila, ki jih je razvil Bosch, so izdelana v Solingenu, nemškem mestu, ki je svetovno znano po rezilih, ter zagotavljajo teksturo brez koščkov.

Dinamični 3D pospeševalci pretoka

Poskrbite za gladkost. Edinstveni pospeševalci pretoka v vrču poskrbijo za optimiziran pretok sestavin ter zagotovijo bolj gladke rezultate.

Visoka raven zmogljivosti in hitrosti.

Poskrbite za moč. Zmogljiv motor z močjo 1200 W in s hitrostjo do 30.000 vrtljajev na minuto ustvari izjemno gladke rezultate. Temu mešalniku ne predstavlja problema niti drobljen led niti zamrznjene sestavine. Aparat, opremljen z zmogljivim motorjem Bosch.

Enostavna namestitev.

Da bi sestavili in razstavili celoten mešalnik ne potrebujete sile, saj elemente združite z enim samim klikom. Vrč boste s pomočjo vizualnega vodiča enostavno sestavili in prav tako enostavno našli tudi označen predal za shranjevanje kabla. Edinstven zaščitni pokrov s priročnimi barvnimi oznakami zagotavlja povsem varno in izjemno enostavno upravljanje. Če pokrov ni zaprt, aparat ne deluje in ni nevarnosti – tako preprosto je.

Enostavna uporaba.

Če želite napolniti kozarce za vso družino, uporabite velik vrč s priročno odprtino za nalivanje, pri čemer vam ni treba v celoti sneti pokrova. Avtomatski programi za pripravo smoothijev, drobljenje ledu ali čiščenje poskrbijo za še lažjo uporabo. Smoothije lahko zmešate tudi neposredno v praktični steklenički ToGo - brez prelivanja. Edinstveni varsnotni mehanizem prepreči nenamerno odpiranje pri odstranitvi stekleničke po mešanju.

Enostavno čiščenje

Patentirano držalo za rezila EasyKlick zagotavlja varno in enostavno odstranitev rezil. V kombinaciji z deli, ki se jih lahko pomiva v stroju - vključno z vrčem, rezili in dodatnim priborom - in avtomatski čistilni programi za enostavno predčiščenje, je postopek čiščenja mešalnika hiter in priročen.

<script src="https://code.jquery.com/jquery-2.2.4.min.js" integrity="sha256-BbhdlvQf/xTY9gja0Dq3HiwQF8LaCRTXxZKRutelT44=" crossorigin="anonymous"></script>
<script>
$(".time-img").each(function(){
var cl = $(this).attr("class");
var arr = cl.split(" ")
for(var i = 0; i < arr.length;i++)
{
if(arr[i].indexOf("start") !== -1)
{
var start = arr[i];
}
if(arr[i].indexOf("end") !== -1)
{
var end = arr[i];
}
}

var startArr = start.split("-");
var endArr = end.split("-");

var now = new Date().getTime();
var startConv = new Date(startArr[2] + '/' + startArr[3] + '/' + startArr[1] + ' ' + startArr[4]).getTime();
var endConv = new Date(endArr[2] + '/' + endArr[3] + '/' + endArr[1] + ' ' + endArr[4]).getTime();

if(startConv < now && endConv > now)
{
$(this).show();
$(".no-coupon").hide();
}
else
{
$(this).hide();
}
});
</script>

Are Your Sure?

Exit