• Natisni

Čistilne naprave

Nakup na obroke

Praktični nasveti

Storitev RečenoStorjeno

Hitro in enostavno do izdelkov! Hitri kredit ali obročno odplačevanje je prava odločitev kadar potrebujete denar za načrtovane ali nenačrtovane nakupe. Obiščite Merkurjevo prodajno mesto, kjer boste prejeli informativni izračun, informacije in uredili vse potrebno za sklenitev kredita. Več o nakupih na obroke in hitrih kreditih si preberite na strani kreditov.

Zapri

Med našimi nasveti boste našli raznovrstne informacije, priporočila, ideje in trike za reševanje vsakodnevnih opravil in izzivov. Izberite pravi izdelek za vaše potrebe, postanite sam svoj mojster in prihranite. Ne odlašajte! Naj vaše ideje zaživijo v vsej svoji polnosti! Uživajte v sadovih svojega dela. Presenečeni boste, kaj vse lahko zmorete in naredite. Preberite nasvete.

Zapri

Svetujemo, prenovimo, garantiramo! Z Merkurjevimi mojstri je preurejanje doma bolj enostavno, kot si mislite. Prenova doma vam mora biti veselje in zadovoljstvo, ne pa mučna frustracija. V Merkurju dobite celovito storitev, ki vključuje kakovosten material, svetovanje, ogled na domu, hitro izvedbo, plačilo na obroke ter garancijo na opravljeno delo.

Merkur zagotavlja, da se boste pri prenovi doma namesto skrbem raje posvetili zadovoljstvu. Več informacij o storitvah si lahko preberete na strani storitev.

Zapri

na stran
Št. zadetkov: 9
na stran
Št. zadetkov: 9

Čistilne naprave

Izbirate čistilno napravo? V Merkurju so vam na voljo naprave za čiščenje odpadne vode iz gospodinjstev. Konstrukcije omogočajo globoke vkope in dobro vzdržljivost pri visokih podtalnih vodah. Čistilne naprave so enostavne za vgradnjo, odporne na vremenske vplive, porabijo malo elektrike in ne povzročajo hrupa. Ponudba obsega male čistilne naprave, primerne za gospodinjstva s 4-6 osebami; hkrati pa tudi črpalke, primerne za večje stanovanjske enote in bloke.

Čistilne naprave so namenjene čiščenju odpadne vode iz stranišč, kopalnic, kuhinj in podobnih virov onesnaženja v gospodinjstvu. Odpadna voda priteka v čistilno napravo, kjer se delci usedajo, nato pa odteče v biološko stopnjo, iz katere očiščena odteka naprej v ponikalnico ali v odprte vode.

Pri vgradnji biološke čistilne naprave pazite, da bo zavarovana pred zmrzovanjem in neposredno sončno svetlobo, hkrati pa da pretok zraka ne bo nikoli oviran. Vgradnja čistilnih naprav običajno poteka z vkopavanjem v zemljo, nad zemljo pa ostane del odprtin.

Delovanje biološke čistilne naprave je podobno delovanju komunalne čistilne naprave, saj čisti vodo po principu povratnega aktivnega oz. živega blata. Sistem izkorišča princip naravnega samoočiščenja.

Izbira čistilne naprave je odvisna od števila oseb, porabe vode in dejavnosti, s katero se ukvarjajo osebe v objektu. Vzdrževanje čistilne naprave je enostavno, skladno s tipom naprave pa je potreben letni servis in odvoz materiala, ki se nabere v zalogovniku oz. usedalniku. 

Če potrebujete dodaten nasvet pri izbiri ekološkega sistema, si pomagajte z Merkurjevimi nasveti.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 7420 € 0 € do 7420 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. APLAST (1)
  2. ROTO (4)
  3. ZAGOŽEN (4)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.