Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
Brezplačen osebni prevzem - Click & Reserve
MALA ČISTILNA NAPRAVA ROTO ROECO 2-5 PE - 4000L

MALA ČISTILNA NAPRAVA ROTO ROECO 2-5 PE - 4000L

Šifra izdelka:
2798938
Čistilna naprava RoEco je namenjena čiščenju odpadnih gospodinjskih voda. Izdelek je pripravljen za vgradnjo in takojšnje delovanje - PLUG & PLAY. Standardni vtok in iztok je DN110 ali DN125 (po naročilu) Dimenzija: fi1800 x 2200 mmKrmiljena je s časovno uro. Kompresor je nameščen v omarici oddaljeni max 3 m od čistilne naprave ... preberi več
2.899,99 €
Nakup v Spletnem centru ni možen
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Nakup izdelka na spletu ni možen. Nakup v trgovskem centru trenutno ni možen
MALA ČISTILNA NAPRAVA ROTO ROECO 2-5 PE - 4000L
2.899,99 €

Podrobnejši opis

Čistilna naprava RoEco je namenjena čiščenju odpadnih gospodinjskih voda. Izdelek je pripravljen za vgradnjo in takojšnje delovanje - PLUG & PLAY. Standardni vtok in iztok je DN110 ali DN125 (po naročilu) Dimenzija: fi1800 x 2200 mmKrmiljena je s časovno uro. Kompresor je nameščen v omarici oddaljeni max 3 m od čistilne naprave, zato do čistilne naprave potrebujete le dovod električne napeljave. Čistilna naprava je lahko poljubno oddaljena od hiše.Odlična statika zagotavlja odpornost na pritiske zemljine in podtalno vodo. Oblika zahteva ozko gradbeno jamo in nizke stroške vgradnje.

  • Rezervoar je izdelan iz 1 kosa.Odlična statika.
  • Enostavna za uporabo in vzdževanje.
  • Krmilni sistem zagotavlja samodejno delovanje.

Druge prednosti: - dva pokrova premera fi 600 mm omogočata enostaven dostop do posode za vzorčenje in servisiranje. Sta ravna, neopazna na zelenici in povozna. Vgrajen imata sistem zaklepanja, ki onemogoča dostop otrokom. Tesnilo na pokrovu zagotavlja vodotesnost in plinotesnost. - zunanja prostostoječa omarica je funkcionalna in lepe oblike - nastavljiv podstavek omogoča, da jo lahko vgradimo na različne višine. Omogoča poljubno oddaljenost čistilne naprave od hiše ter dolgo življenjsko dobo krmilnega sistema.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAROTO
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku