• Natisni

Laminati

Nakup na obroke

Praktični nasveti

Storitev RečenoStorjeno

Hitro in enostavno do izdelkov! Hitri kredit ali obročno odplačevanje je prava odločitev kadar potrebujete denar za načrtovane ali nenačrtovane nakupe. Obiščite Merkurjevo prodajno mesto, kjer boste prejeli informativni izračun, informacije in uredili vse potrebno za sklenitev kredita. Več o nakupih na obroke in hitrih kreditih si preberite na strani kreditov .

Zapri

Med našimi nasveti boste našli raznovrstne informacije, priporočila, ideje in trike za reševanje vsakodnevnih opravil in izzivov. Izberite pravi izdelek za vaše potrebe, postanite sam svoj mojster in prihranite. Ne odlašajte! Naj vaše ideje zaživijo v vsej svoji polnosti! Uživajte v sadovih svojega dela. Presenečeni boste, kaj vse lahko zmorete in naredite. Preberite nasvete.

Zapri

Svetujemo, prenovimo, garantiramo! Z Merkurjevimi mojstri je preurejanje doma bolj enostavno, kot si mislite. Prenova doma vam mora biti veselje in zadovoljstvo, ne pa mučna frustracija. V Merkurju dobite celovito storitev, ki vključuje kakovosten material, svetovanje, ogled na domu, hitro izvedbo, plačilo na obroke ter garancijo na opravljeno delo.

Merkur zagotavlja, da se boste pri prenovi doma namesto skrbem raje posvetili zadovoljstvu. Več informacij o storitvah si lahko preberete na strani storitev.

Zapri

Laminati

Si želite novega videza tal? Velika konkurenca parketu so laminati, ki so bolj odporni na obrabo, enostavnejši za polaganje in cenejši. Položimo jih lahko na obstoječo talno oblogo (lesena ali PVC obloga, keramika, linolej, cementni tlak) in pod laminat položimo debelo folijo kot zvočni in toplotni izolator. Merkur vam nudi raznolike dekorje in dimenzije laminatov, ki so primerni za obremenjene bivalne in poslovne prostore. So lahki za vzdrževanje, ognjevarni, odporni proti obremenitvam, madežem, praskam in udarcem. V ponudbi poiščite laminate primernih debelin (5, 7, 8 mm) videza bukovega, hrastovega in borovčevega lesa, imitacije kamna ali ebenovine. Izbirate lahko tudi med različnimi razredi 23, 31/AC3, 32 ali 32/AC4.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 34 € 0 € do 34 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. EGGER HOME (20)
 2. EGGER HOME COMFORT (10)
 3. KRONOTEX (48)
 4. MY FLOOR (32)
 5. SUPERIOR ADVANCED (4)
 6. SUPERIOR BASIC (1)
 7. SUPERIOR CATWALK (1)
 8. SUPERIOR PROGRESS (2)
 9. SUPERIOR STANDARD (4)
Prikaži manj   Prikaži več  

DEKOR

 1. BOROVEC (4)
 2. CIPRESA (1)
 3. EBENOVINA (1)
 4. HRAST (80)
 5. IMITACIJA KAMNA (8)
 6. IMITACIJA PLOŠČIC (6)
 7. JAVOR (1)
 8. JESEN (1)
 9. KOSTANJ (2)
 10. OREH (2)
 11. OSTALO (14)
 12. SLIVA (1)
 13. TIK (4)
Prikaži manj   Prikaži več  

RAZRED

 1. 23/AC3 (1)
 2. 31/AC3 (17)
 3. 32 (1)
 4. 32/AC4 (60)
 5. 32/AC5 (15)
 6. 33 (4)
 7. 33/AC5 (27)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.